Toolbox - İzinler

Bir Toolbox parolası oluşturmak ve Toolbox fonksiyonları için izinler belirlemek amacıyla İzinler sayfasını kullanın.

İzinler sayfasına erişmek için:

  • Windows'da Başlat > Tüm Programlar > SOLIDWORKS sürüm > SOLIDWORKS Araçları > Toolbox Ayarları seçeneğine tıklayın.
  • 4 - İzinleri ayarlayın seçeneğine tıklayın.
Toolbox, Enterprise PDM tarafından yönetiliyorsa Toolbox kullanıcıları için ayrıca uygun Enterprise PDM izinlerini ayarladığınızdan emin olun. Ayrıntılar için bkz. SOLIDWORKS Enterprise PDM Yönetim Aracı Kılavuzu veya çevrimiçi yardım.

Parola

Kullanıcılar Toolbox parolasını kullanmadan sınırlandırılmış fonksiyonları görüntüleyebilir ancak değiştiremez.

Oluştur/Değiştir Bir parolayı ayarlamanızı ya da değiştirmenizi sağlar. Toolbox'ı bir sonraki konfigüre edişinizde Lütfen Oturum Açın seçeneğine tıklayın ve değişim erişimi edinmek için parolayı girin.
Kaldır Parola korumasını kaldırır.

İzin Seçenekleri

Yöneticiler Toolbox'ın farklı kısımlarına erişimi kontrol edebilir.

İçerik düzenlemeye izin ver Seçimi kaldırıldığında, Donanım Özelleştir sayfası oturum açmamış kullanıcılar için salt görüntülenebilirdir.
Özel Özelliklerin düzenlenmesine izin ver Seçimi kaldırıldığında, Donanım Özelleştir sayfasındaki özel özellikler oturum açmamış kullanıcılar için salt görüntülenebilirdir.
Toolbox'a parça eklemeye izin ver Seçimi kaldırıldığında, Toolbox bileşenleri kütüphanesine parça ekleyemezsiniz.
Parça numaralarının düzenlenmesine izin ver Seçimi kaldırıldığında, Toolbox PropertyManager'ında parça numarası ayarları kaydedilemez.
Konfigürasyon Adı/Dosya Adının değiştirilmesine izin ver Seçimi kaldırıldığında, Toolbox PropertyManager'ında konfigürasyon adı veya dosya adı ekleyemez ya da mevcut adları değiştiremezsiniz.

Kullanıcı Ayarları

Her kullanıcı için ayrı olarak ayarla Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisi değerlerinde olduğu gibi Kullanıcı Ayarları sayfasındaki seçenekleri her kullanıcı için ayrı ayrı belirler.
Kullanıcının değiştirmesine izin ver Kullanıcıların kendi ayarlarını değiştirebilmesine izin verir.
Tüm kullanıcılar için aynısını ayarla Kullanıcı Ayarları sayfasındaki seçenekleri tüm kullanıcılar için genel olarak belirler.

Akıllı Bağlantı Elemanları

Her kullanıcı için ayrı olarak ayarla Windows Kayıt Defteri Düzenleyicisi değerlerinde olduğu gibi Delik Sihirbazı ve Akıllı Bağlantı Elemanları sayfalarındaki Akıllı Bağlantı Elemanları seçeneklerini her kullanıcı için ayrı ayrı belirler.
Kullanıcının değiştirmesine izin ver Kullanıcıların kendi ayarlarını değiştirebilmesine izin verir.
Tüm kullanıcılar için aynısını ayarla Delik Sihirbazı ve Akıllı Bağlantı Elemanları sayfalarındaki Akıllı Bağlantı Elemanları seçeneklerini tüm kullanıcılar için genel olarak belirler.