Routing Seçeneklerini ve Dosya Konumlarını Ayarlama

Routing'in düzgün çalışması için bazı ayarlar gerekir. Bir tesisata başlamadan önce Sistem Seçeneklerindeki varsayılan ayarları inceleyin.

Bu ayarlar tüm genel, boru, tüp ve elektrik kablosu tesisatlarının davranışını ayarlamak için kullanılır. Sürükle ve bırak, hata denetimi ve metin büyüklüğüne yönelik seçenekler de içerir.

Routing seçenekleri ve dosya konumları belirlemek için:

  1. Aşağıdakilerden birini yapın:
    • Araçlar > Routing > Routing Araçları > Routing Library Manager öğesine ve sonra da Routing Dosya Konumları ve Ayarları öğesine tıklayın.
    • Windows Başlat menüsünden Tüm Programlar > SOLIDWORKS version > SOLIDWORKS Araçları > SOLIDWORKS version Routing Library Manager > Routing Dosya Konumları ve Ayarları öğesine tıklayın.
    • Araçlar > Seçenekler > Sistem Seçenekleri > Routing Dosya Konumları > Routing Library Manager'ı Başlat'a tıklayın.
  2. Seçenekleri ve dosya konumlarını ayarlayın, sonra Tamam'a tıklayın.