3DEXPERIENCE Sekmesinden Platforma Bağlanma

Design with SOLIDWORKS uygulamasını yükledikten sonra Görev Panosu'ndaki 3DEXPERIENCE sekmesinden platforma bağlanırsınız. Bu sekme, Design with SOLIDWORKS'ün tüm özelliklerini entegre eder.

3DEXPERIENCE sekmesinden aşağıdaki 3DEXPERIENCE uygulamaları ve araçlarına erişebilirsiniz:
  • MySession
  • 3DSearch
  • İlişkiler
  • Project Explorer
  • Bookmark Editor
  • Karşılaştır

SOLIDWORKS'te 3DEXPERIENCE platform'a bağlanmak için:

  1. İsteğe bağlı: 3DEXPERIENCE sekmesini kullanabilmek için aşağıdakileri yerine getirin:
    1. Araçlar > Eklentiler öğesine gidin.
    2. Etkin Eklentiler ve Çalıştır öğelerinin altında 3DEXPERIENCE öğesini seçin.
  2. 3DEXPERIENCE sekmesinde, Connect öğesine tıklayın ve 3DPassport kimlik bilgilerinizi kullanarak platformda oturum açın.
  3. Bir Ortak Alan ve Rol seçip Tamam'a tıklayın.

MySession aracı açılır ve üst çubukta etkin collaborative space'i gösterir. SOLIDWORKS modelleriyle yaşam döngüsü işlemlerini başlatabilirsiniz.

SOLIDWORKS'te oturum açtığınızda 3DEXPERIENCE platform'da otomatik olarak oturum açarsınız.

3DEXPERIENCE Platform sekmesinde mevcut uygulamalar hakkında daha fazla bilgi için Dassault Systèmes Kullanıcı Yardımı'nda 3DEXPERIENCE Yan Paneli bölümüne bakın. Dassault Systèmes Kullanıcı Yardımı'na erişebilmek için 3DEXPERIENCE kimlik bilgileri gereklidir.