İçindekiler'i Gizle

Eliptik yay

Menü: Çiz > Eliptik yay

 

Etkin dosyada ya da teknik resimde eliptik bir yay konumlandırmak için orta noktayı, elipsin her iki aksını ve yayın iki ucunu tanımlayın.

 

Kenetlenebilir panel mevcut seçenekleri görüntüler.

 

Komutu sonlandırır.

 

Koordinatları girin: X ve Y koordinatları için bir değer girin. Bu iki koordinat virgülle ayrılmalıdır (Örnek: 150,125).

Uzaklık: Birinci ve ikinci elips akslarının uzunluğunu girin.

 

Bir elektrik şeması oluşturmak için bu obje tipinin kullanılmaması gerekir. Bu komutla yerleştirilen grafik objeleri, elektrik projesi veritabanında yönetilmez.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Eliptik yay
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS Electrical 2022 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.