Kullanılan Yerler Sekmesi

Kullanılan Yerler sekmesi, seçili dosyanın referans alındığı dosyaları listeler. Dosyanın üst dosyaları görüntülenecek sürümünü seçebilir veya tüm sürümleri görüntüleyebilirsiniz.

Kullanılan Yerler sekmesinde bir dosyayı seçtiğinizde aşağıdakileri yapabilirsiniz:

  • Dosya listesindeki tüm dosyaları virgülle ayrılmış bir dosya olarak vermek için Ver > Tümünü Ver öğesine tıklayın.
  • Yalnızca dosya listesindeki görünür dosyaları virgülle ayrılmış bir dosya olarak vermek için Ver > Görünür Olanı Ver öğesine tıklayın.
  • Dosya listesindeki tüm dosyaları bir Excel elektronik tablosunda açmak için CSV Dosyası Olarak Aç > Tümünü Aç öğesine tıklayın.
  • Yalnızca dosya listesindeki görünür dosyaları bir Excel elektronik tablosunda açmak için CSV Dosyası Olarak Aç > Görünür Olanı Aç öğesine tıklayın.
  • Kullanıcı tanımlı referansların özelliklerini kaldırmak ya da değiştirmek için Özel Referanslar öğesine tıklayın.

    Referansları düzenlemek için dosyayı teslim almış olmanız gerekir.

  • Dosya listesinin üst dosyanın en son iliştirilmiş sürümünü mü yoksa üst dosyanın tüm referans verilen sürümlerini mi döndüreceğini seçmek için Referans Verilen Sürüm öğesine tıklayın.