Radyo Düğmesi Özellikleri

Radyo düğmesi kontrolleri önceden tanımlı değerlerin seçimine olanak tanır. Her bir durumda hangi elemanların kullanılabileceğini kontrol edebilirsiniz.

Soldaki paletten bir Radyo kontrolünü orta bölmedeki grup kutusuna sürükleyin. Sağdaki bölmede öznitelikleri aşağıda açıklandığı şekilde ayarlayın.

Kontrol Özellikleri

Resim yazısı Bir etiket girin.

Özel Özellik Öznitelikleri

Ad Kullanıcının SOLIDWORKS yazılımında oluşturduğu özel özelliğin adını kontrol eder. Bir ad girebilir veya listeden seçebilirsiniz. Liste, properties.txt dosyası ile doldurulur.
Miktar Gruptaki radyo düğmelerinin sayısını tanımlar.
Etiket Her bir radyo düğmesi için bir etiket girin.
Değer Her bir radyo düğmesi için özellik değeri belirleyin.
Konfigürasyonlar

Özel Sekmede Göster

Kullanıcının oluşturduğu özelliği Özellikler iletişim kutusunun Özel sekmesine yazar.

Konfigürasyona Özel Sekmesinde Göster

Kullanıcının oluşturduğu özelliği Özellikler iletişim kutusunun Konfigürasyon Özellikleri sekmesine yazar.

Bu seçenekler, sayfa düzeyindeki özniteliklerde şablon tipi Teknik Resim olarak ayarlandığında kullanılamaz.

Gelişmiş Seçenekler

Kullanıcı bir radyo düğmesi seçtiğinde SOLIDWORKS yazılımında mevcut olan elemanları kontrol eder.

Bir radyo düğmesinin altındaki kutuya tıklayın. Ardından, orta bölmede, kullanıcı bu radyo düğmesini seçtiğinde mevcut hale gelmesini istediğiniz elemanları seçin.