Seçici Aç ve ilişkili araçlar CommandManager'ın Büyük Tasarım İnceleme sekmesindedir. Bileşenlerin bazılarını veya tümünü çözümlenmiş ya da hafif olarak ayarlamak için bu araçları kullanabilirsiniz.
Sistem seçeneklerinde Çözümlenmiş ve hafif modları manuel olarak yönet'in seçilmesi halinde Hafif seçenekleri kullanılabilir. Bu seçeneği kullanmak için öğesine tıklayın.
Aşağıdaki komutlar SOLIDWORKS'ün Büyük Tasarım Gözden Geçirme'den çıkmasına neden olur. Bileşen verileri yüklenirken bir gecikme fark edebilirsiniz. Büyük Tasarım Gözden Geçirme'ye dönmek için montajı kapatıp yeniden açın.
|
Seçici Aç
|
Seçici Aç iletişim kutusunda tam olarak yüklenecek bileşenleri seçin. Diğer bileşenler yüklenmez ve gizli duruma gelir. |
|
Seçici Aç açılır aracında Hafif Olarak Seçici Aç |
Hafif olarak Seçici Aç iletişim kutusunda hafif olarak yüklenecek bileşenleri seçin. Diğer bileşenler yüklenmez ve gizli duruma gelir. |
|
Tümünü Çözümlenmiş Olarak Ayarla
|
Tüm bileşenler tam olarak yüklenir. |
|
Tümünü Çözümlenmiş Olarak Ayarla açılır aracında Tümünü Hafif Olarak Ayarla |
Tüm bileşenler hafif olarak yüklenir. |