Výběr licence SOLIDWORKS Simulation s licencí SolidNetWork License

Uživatelé licence SolidNetWork mohou určit, kterou z licencí SOLIDWORKS® Simulation v jejich fondu licencí použít při spuštění doplňkového modulu SOLIDWORKS Simulation. Také mohou upgradovat licenci SOLIDWORKS Simulation bez uvolnění doplňkového modulu v případě, že potřebují vyšší typ licence pro pokročilé studie.

  1. Postup použití specifické licence SOLIDWORKS Simulation:
    1. V SOLIDWORKS klikněte na Nástroje > Doplňkové moduly a v dialogu Doplňkový modul vyberte SOLIDWORKS Simulation.
    2. SOLIDWORKS Simulation (CommandManager) si kliknutím na šipku Dolů zobrazíte seznam licencí na serveru, které podporují aplikaci Simulation.

    3. Vyberte odpovídající licenci SOLIDWORKS Simulation.
  2. Chcete-li zobrazit nebo změnit aktuální licenci SOLIDWORKS Simulation, klikněte na šipku Dolů v aplikaci SOLIDWORKS Simulation (CommandManager).

    U licence, která se používá, se zobrazí symbol zaškrtnutí. Pokud je k dispozici více typů rozšířených licencí, můžete upgradovat.
    Licenci SOLIDWORKS Simulation nelze downgradovat. Zakažte doplňkový modul SOLIDWORKS Simulation a znovu přidejte licenci na nižší úrovni.
  3. Volitelné: Doplňkový modul zakážete tak, že kliknete na SOLIDWORKS Simulation (CommandManager) nebo příslušnou možnost zrušíte v nabídce Nástroje > Doplňkové moduly.
V následujících případech se stále používá pořadí licencí:
  • Při spuštění aplikace SOLIDWORKS Simulation.
  • Když se přidá SOLIDWORKS Simulation v nabídce Nástroje > Doplňkové moduly.
  • Pokud kliknete na SOLIDWORKS Simulation bez určení licence z rozevírací nabídky.