Etüdü Kopyala PropertyManager'ı

Etüdü Kopyala PropertyManager'ını kullanarak bir etüdü kopyalayın veya kaynak etüdü farklı türde bir hedef etüde dönüştürün.

Etüdü Kopyala PropertyManager'ını açmak için:

  • Üstteki etüt simgesine sağ tıklayın ve Etüdü Kopyala'ya tıklayın.
Kaynak Yeni hedef etüde kopyalanacak kaynak etüdü seçin.
Etüt adı Yeni hedef etüdün adını yazın.
Kullanılacak konfigürasyon Yeni etütle ilişkilendirilecek konfigürasyonu seçin.
Hedef Etüt Kullanılabilir etüt tipleri listesinden bir etüt seçin. Kabul edilebilir etüt tiplerinin listesi kaynak etüde bağlıdır.
Bu etüt tiplerinin yalnızca bir kopyasını oluşturabilirsiniz: termal, belverme, düşme testi, yorulma, basınç kabı tasarımı, doğrusal olmayan dinamik, alt model ve tasarım etüdü.
Mesh Ekle Kaynak etüdün mesh verilerini yeni bir hedef etüde kopyalamak için bu seçeneği kullanın.
Bu seçenek, mesh mevcut olmadığında veya bir kaynak etüdü desteklenmeyen bir hedef etüde kopyalamayı denediğinizde soluklaştırılmış şekilde devre dışı görünür.
Sonuçları Ekle Kaynak etüdün simülasyon sonuçlarını yeni bir hedef etüde kopyalamak için bu seçeneği kullanın.
Bu seçenek, sonuçlar olmadığında veya bir kaynak etüdü desteklenmeyen bir hedef etüde kopyalamayı denediğinizde soluklaştırılmış şekilde devre dışı görünür.

Yeni hedef etüt, kaynak etütten alınan tüm kabul edilebilir yükler ve sınır koşullarıyla doldurulur. Program, kaynak statik etüdün konnektörler ve yükler gibi unsurları sınırlamalar nedeniyle hedef etüde aktarılmadığında, uyarı mesajları yayınlar.

Hedef etüdün simülasyonunu çalıştırmak için hedef etütte zamanı veya frekansa bağlı yükleri tanımlamanız gerekebilir.