İçindekiler'i Gizle

2B'tan 3B'a Dönüştürme Araç Çubuğu

2B'tan 3B'a Dönüştürme araçları, bir 2B'lu teknik resmi bir 3B'lu parçaya dönüştürmenize yardım eder. Bu araçlardan bazıları her tür çizimde kullanılabilir.

Ön. Seçilen çizim objeleri, bir 3B'lu parçaya dönüştürmede ön görünüm haline gelir.

Üst. Seçilen çizim objeleri, bir 3B'lu parçaya dönüştürmede üst görünüm haline gelir.

Sağ. Seçilen çizim objeleri, bir 3B'lu parçaya dönüştürmede sağ görünüm haline gelir.

Sol. Seçilen çizim objeleri, bir 3B'lu parçaya dönüştürmede sol görünüm haline gelir.

Alt. Seçilen çizim objeleri, bir 3B'lu parçaya dönüştürmede alt görünüm haline gelir.

Geri. Seçilen çizim objeleri, bir 3B'lu parçaya dönüştürmede arka görünüm haline gelir.

Yardımcı. Seçilen çizim objeleri, bir 3B'lu parçaya dönüştürmede yardımcı görünüm haline gelir. Yardımcı görünümün açısını belirtmek için, bir çizgiyi başka bir görünümde seçmelisiniz.

Seçimlerden Çizim Oluştur. Seçilen çizim objeleri yeni bir çizim haline gelir. Örneğin bir çizimi çıkartabilir ve ardından bir unsur oluşturmadan önce bunu değiştirebilirsiniz.

Çizimi Onar. Bir çizimdeki hataları onararak, çizimin bir unsuru ekstrüze etmekte veya kesmekte kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Tipik hatalar, çakışan geometri, küçük boşluklar veya tek bir objede toplanan çok sayıda küçük segment olabilir.

Çizimi Hizala. İkinci bir görünümde seçilen kenarla hizalamak için bir görünümde bir kenar seçin. Seçme sırası önemlidir.

Ekstrüzyon. Seçilen çizim objelerinden bir unsur ekstrüze edin. Tüm çizimi seçmeniz gerekmez.

Kes. Seçilen çizim objelerinden bir unsur kesin. Tüm çizimi seçmeniz gerekmez.

 



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   2B'tan 3B'a Dönüştürme Araç Çubuğu
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.