İçindekiler'i Gizle

Büküm Tablosuna Genel Bakış

Büküm tablosundaki bir sac levha parçası için büküm izni veya büküm kesintisi değerleri belirtebilirsiniz. Ayrıca, bu büküm tablosu, büküm yarıçapı, büküm açısı ve parça kalınlığı için değerler içerir.

Kullanabileceğiniz iki büküm tablosu tipi vardır:

Tek bir tablo ile kalınlık ve büküm değerlerini belirtmek için bir sac levha ölçer/büküm tablosu kullanın. Bkz. Sac Levha Ölçer/Büküm Tablosu.

İki yöntemin karşılaştırması aşağıdaki gibidir:

Metin Dosyası

Excel Elektronik Tablosu

Parçanızı bir meslektaşınızla paylaşırken, büküm tablonuzu da paylaşmayı unutmamalısınız.

Parçanızı bir meslektaşınızla paylaşırken, büküm tablonuz gömülü olduğu için otomatik olarak eklenir.

Metin tabloları çeşitli uygulamalarla düzenlenebilir.

Excel elektronik tabloları yalnızca Microsoft Excel ile düzenlenebilir.

 

NOTLAR:

  • SolidWorks 2000 veya daha önceki sürümlerde eski büküm tablolarınız yoksa, Excel elektronik tablosunu kullanmanız önerilir.

  • Birden fazla büküm kalınlığı tablosu olan bir büküm tablosunu düzenlerseniz, yarıçaplar ve açılar aynı olmalıdır. Örneğin, birden fazla büküm kalınlığı tablosuna sahip bir büküm tablosuna yeni bir büküm yarıçapı değeri eklerseniz, tüm tablolara yeni bir değer girmeniz gerekir.

Büküm tablosunu ayrı bir Excel penceresinde düzenleyebilirsiniz. Düzen, Büküm Tablosu, Tabloyu Yeni Pencerede Düzenle'ye tıklayın.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Büküm Tablosuna Genel Bakış
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.