İçindekiler'i Gizle

Bileşeni Gizle/Göster

Bir montaj teknik resminde bileşenleri gizleyebilir veya gösterebilirsiniz.

Bileşen gösteriliyor:

Bileşen gizli:

Bileşeni Gizle, tüm görünümlerde değil, seçili teknik resim görünümlerinde belirli bileşenleri gizlemenizi sağlar. Bileşenleri gizlemenin bir hızlı seçim yöntemi Düzlemin Arkasına Gizle'dir.

Bir teknik resim görünümü oluşturduğunuzda gizli bileşenleri otomatik olarak listelemek için Araçlar, Seçenekler, Sistem Seçenekleri, Teknik Resimler'de bir seçenek belirleyebilirsiniz. Görünüm oluşturmada bileşenleri otomatik olarak gizle'nin seçili olduğu yeni teknik resim görünümleri, gizli bileşenleri, Teknik Resim Görünümü Özellikleri iletişim kutusundaki Bileşeni Gizle/Göster sekmesinde görüntüler.

Bileşeni Gizle/Göster'e çeşitli yollardan erişebilirsiniz.

Bir bileşeni kısayol menüsünden göstermek veya gizlemek için:

    Teknik resim görünümünde veya FeatureManager tasarım ağacında bir bileşene sağ tıklayıp Göster/Gizle, Bileşeni Gizle'yi seçin.

    Bileşen gizliyse, bileşeni FeatureManager tasarım ağacında (teknik resim görünümünde değil) sağ tıklayarak ve Göster/Gizle, Bileşeni Göster'i seçerek bileşeni yeniden gösterebilirsiniz.

Bir bileşeni Teknik Resim Özellikleri iletişim kutusunda göstermek veya gizlemek için:

  1. Teknik resim görünüme sağ tıklayın ve Özellikleri'i seçin.

  2. Bileşeni Gizle/Göster sekmesini seçin.

  3. Teknik resim görünümünden veya FeatureManager tasarım ağacından bir bileşen seçerek gizlenecek öğeler listesine ekleyin.

  4. Seçiminizin etkisini görmek için Uygula'ya tıklayın.

  5. Bileşeni yeniden göstermek için, bileşeni Bileşen Gizle/Göster listesinden seçin ve Sil'e basın.

    - veya -

    Bileşeni FeatureManager tasarım ağacında seçin.

    -veya -

    Tüm gizli bileşenleri tekrar göstermek için, listeye sağ tıklayın ve Seçimleri Temizle'ye tıklayın.

  6. İletişim kutusunu kapatmak için Tamam'a tıklayın.

bileşenleri tüm teknik resim görünümlerinde göstermek veya gizlemek için:

  1. Montajda, bir montaj konfigürasyonu oluşturun.

  2. Grafik alanında veya FeatureManager tasarım ağacında, bir bileşene sağ tıklayın ve Bileşeni gizle'ye veya Bileşeni göster'e tıklayın.

İlgili Konular

Teknik Resim Görünümü Özellikleri

Kesit Kapsamı

Gizli Kenarları Göster



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Bileşeni Gizle/Göster
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.