İçindekiler'i Gizle

Belgeleri Verme ve Seçenekleri Ayarlama

Bir belgeyi SolidWorks uygulamasından verdiğinizde, çeşitli dosya tipleri için seçenekler kullanabilirsiniz.

Bir SolidWorks belgesini başka bir dosya tipi olarak vermek için:

  1. Şunlardan birini seçin:

  • Grafik alanında bir parçanın yüzü veya yüzeyi

  • FeatureManager tasarım ağacındaki Katı Gövdeler veya Yüzey Gövdeleri klasöründe bulunan katı bir gövde veya bir yüzey gövdesi

  • Bir montajın bileşenleri

    Herhangi bir obje seçmezseniz, tüm parça veya montaj verilir.

  1. Dosya, Farklı Kaydet'e tıklayın.

  2. Bir Farklı kaydet tipi'ni bir dosya tipine ayarlayın ve Seçenekler'e tıklayın.

  3. Dosya tipi için seçenekleri ayarlayın.

  1. Dosya adı kutusuna bir ad yazın. Seçilen formatın uzantısı otomatik olarak eklenir.

  2. Kaydet'e tıklayın.

Hafif parçalar içeren bir montaj veriyorsanız, Hafif Parçaları Çözümle iletişim kutusu görünür. Bir montaj vermeden önce tüm hafif parçaları çözümlemeniz gerekir.

Gizlemiş veya bastırılmış parçalar içeren bir montajı verirseniz, bu parçaları çözümlemek isteyip istemediğinizi soran bir mesaj kutusu belirir. Bu parçaları vermek için bunları çözümlemeniz gerekir.

Bir parçanın herhangi bir yüzünü, yüzeyini, katı gövdesini veya yüzey gövdesini seçerseniz, yalnızca seçili nesneleri vermek isteyip istemediğinizi soran Ver iletişim kutusu belirir. Yalnızca seçili yüzleri vermek için Seçili yüz(ler ) seçeneğine, yalnızca seçili gövdeleri vermek için Seçili gövdeler seçeneğine veya tüm katı gövdeleri vermek için Tüm gövdeler seçeneğine tıklayın.

 



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Belgeleri Verme ve Seçenekleri Ayarlama
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2012 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.