İçindekiler'i Gizle

Görüntü Bölmesi

Görüntü Bölmesi'nde, parça ve teknik resim belgelerindeki çeşitli görüntü ayarlarını görüntüleyebilirsiniz. Montajlarda ve parçalarda, ayarlara değişiklikler de uygulayabilirsiniz.

Parça belgelerinde, görüntüleyebileceğiniz görüntü ayarları şunları içerir:
Görüntü Ayarı Simge Yorumlar
menu_Hide_Show.gif Gizle/Göster display_pane_icon_shown_body.gif Gövdeler için. Gövdenin görünür olduğunu gösterir. Çizimleri veya düzlemleri de gizleyip gösterebilirsiniz.
display_pane_icon_hidden_body.gif Gövdeler için. Gövdenin gizli olduğunu gösterir.
display_pane_appearance.gif Görünümler display_pane_icon_color_body.gif Parçalar, gövdeler ve unsurlar için. Renkli veya görünüm uygulanmamışsa boş gösterir.
display_pane_column_transparency.gif Şeffaflık display_pane_icon_transparency.gif Parçalar, gövdeler ve unsurlar için. Görünümler PropertyManager'da şeffaflığın uygulandığını gösterir, şeffaflık uygulanmamışsa boş gösterir.
Görünüm bilgileri yüzlerin, unsurların, gövdelerin ve parçanın görünümlerini gösterir ve görünümleri düzenlemek için bir kısayoldur.
Teknik resim görünümleri ve gövdeleri için, görüntüleyebileceğiniz görüntü ayarları şunları içerir:
Görüntü Ayarı Simge Yorumlar
menu_Hide_Show.gif Gizle/Göster display_pane_icon_shown_model_view.gif, display_pane_icon_shown_proj_view.gif, display_pane_icon_shown_aux_view.gif, vs. Salt teknik resim görünümü. Görünümün görünür olduğunu gösterir.
display_pane_icon_hidden_model_view.gif, display_pane_icon_hidden_proj_view.gif, display_pane_icon_hidden_aux_view.gif Salt teknik resim görünümü. Görünümün gizli olduğunu gösterir.
display_pane_column_display_mode.gif Görüntü Modu display_pane_icon_wireframe.gif Telkafes
display_pane_icon_HLV.gif Arka Kenarları Göster
display_pane_icon_HLR.gif Arka Kenarları Gizle
display_pane_icon_shadedwithedges.gif Gölgeli ve Kenarlı
display_pane_icon_shaded.gif Gölgeli


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Görüntü Bölmesi
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2012 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.