Skrýt obsah

Použití Workgroup PDM

Aplikace CircuitWorks může hledat součásti pro použití v sestavách, které vytváří, v úschovnách SolidWorks Workgroup PDM.

S nebo bez Workgroup PDM, CircuitWorks vždy hledá součásti v knihovně součástí, když vytváří sestavu. CircuitWorks odkazuje na soubor dílu v sestavě, pokud jsou splněny obě následující podmínky:
  • V knihovně součástí existuje databázový záznam
  • Odpovídající soubor dílu existuje ve složce součástí knihovny součástí
Pokud není součást nalezena v knihovně součástí, CircuitWorks ji vytváří a přidává do knihovny součástí.
Součásti řízené pomocí SolidWorks Workgroup PDM nebo SolidWorks Enterprise PDM jsou označeny touto ikonou .

Když se používá Workgroup PDM, CircuitWorks vždy nejprve kontroluje knihovnu součástí. Pokud je záznam součásti v knihovně, ale odpovídající soubor dílu není ve složce součástí, CircuitWorks hledá v úschovně Workgroup PDM soubor se stejným názvem. Pokud je soubor nalezen, CircuitWorks kopíruje poslední verzi souboru součásti do vaší místní složky PDM.

Například, když vytváříte soubor ECAD obsahující součást pojmenovanou 0805R s číslem dílu 1412261, CircuitWorks hledá soubor 0805R_1412261.sldprt ve složce součástí Knihovna součástí. Pokud tento soubor nebude nalezen a je povolená integrace Workgroup PDM, aplikace CircuitWorks vyhledává v úschovně Workgroup PDM soubor 0805R_1412261.sldprt. Pokud jej nalezne, aplikace CircuitWorks zkopíruje nejnovější verzi souboru z úschovny do vaší složky PDM. CircuitWorks pak odkazuje na tuto místní kopii v sestavách, které vytváří.
CircuitWorks neaktualizuje knihovnu součástí soubory, které kopíruje z Workgroup PDM.
Nastavíte místa složky součástí knihovny součástí v Možnosti CircuitWorks – Modely a místní složku Workgroup PDM v Možnosti CircuitWorks – Knihovna).


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Použití Workgroup PDM
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.