Skrýt obsah

Individuální instalace nebo administrativní kopie

Měli byste nainstalovat produkty SolidWorks na každý počítač zvlášť, nebo vytvořit administrativní kopii a rozšířit instalaci na klienty pomocí jednoho příkazu?

Volba je závislá na počtu počítačů, na kterých provádíte instalaci. U nerozhodných situací zvažte následující porovnání.

Individuální instalace Administrativní kopie
Uživatelé mohou provádět vlastní správu SolidWorks. Správce systému může upravit vícečetné instalace za použití Editoru možností. Určuje přitom možnosti instalace jako je vytvoření nové instalace nebo aktualizace stávající instalace, spuštění instalace jako administrativní uživatel, spuštění externích povelů před nebo po instalaci, různé seskupení produktů atd.
Počítače musí být fyzicky přístupné uživateli, který provádí instalaci. Klientské počítače nemusí být fyzicky dostupné, ale musí být dostupné ze stejné sítě.
Můžete nainstalovat různé verze, aktualizace Service Pack, nebo produkty na různých počítačích s rozdílnými nastaveními. S použitím Editoru možností mohou administrativní kopie udržet konzistentní verze, aktualizace Service Pack, produkty a nastavení pro vícečetné instalace.
Počítač nemusí být na síti. Ke spuštění programu je vyžadováno připojení k místní síti. Zdrojové médium není vyžadováno na klientských počítačích.
Klientské počítače mohou být aktualizovány automaticky. Klientské počítače, na nichž je program nainstalován ze stejné administrativní kopie, používají stejnou aktualizaci service pack. Pokud chcete udržovat různé verze, můžete vytvořit různé administrativní kopie.
Lze nastavit automatickou aktivaci licence.
Administrativní kopie vyžaduje dodatečné místo na disku na serveru. Klienti vyžadují stejné místo jako individuální instalace.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Individuální instalace nebo administrativní kopie
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.