Skrýt obsah

PropertyManager Rozložit (sestavy)

Při vytváření nebo úpravách rozložených pohledů sestav se zobrazí PropertyManager Rozložit.

Do správce PropertyManager Rozložit přejdete klepnutím na Rozložený pohledTool_Exploded_View_Assembly.gif (panel nástrojů pro sestavy) nebo na položky Vložit > Rozložený pohled.

Do správce PropertyManager Rozložit přejdete klepnutím na Rozložený pohledTool_Exploded_View_Assembly.gif (panel nástrojů pro sestavy) nebo na položky Vložit > Rozložený pohled.

Kroky rozložení

Zobrazí existující kroky rozložení.

  Krok rozloženín Jedna či více vybraných součástí rozložených do jediné polohy.
  Řetězn Stoh dvou nebo více vybraných součástí rozložených podél osy pomocí volby Po přetažení automaticky uspořádat součásti.

Nastavení

PM_components_select.gif Součást(i) kroků rozložení Zobrazí vybrané součásti pro aktuální krok rozložení.
  Směr rozložení Zobrazí vybraný směr pro aktuální krok rozložení. Je-li to potřeba, klepněte na Obrátit směrPM_reverse_direction.gif.
PM_distance_nonum.gif Vzdálenost rozložení Zobrazí vzdálenost posunu součásti pro aktuální krok rozložení.
  Použít Klepnutím se zobrazí náhled změn v krocích rozložení.
  Hotovo Klepnutím se dokončí nové nebo změněné kroky rozložení.

Možnosti

  Po přetažení automaticky uspořádat součásti Automaticky zajistí rovnoměrné odstupy podél osy v dané skupině součástí.
PM_minimum_value.gif Upravit mezery mezi součástmi řetězce Upraví vzdálenost mezi součástmi umístěnými funkcí Upravit mezery mezi součástmi řetězce.
  Vybrat díly podsestavy Při zaškrtnutí umožňuje vybírat jednotlivé součásti určité podsestavy. Při zrušení zaškrtnutí umožňuje vybrat celou podsestavu.
  Znovu použít rozložení podsestavy Použije kroky rozložení, které jste předtím definovali ve vybrané podsestavě.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   PropertyManager Rozložit (sestavy)
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.