Skrýt obsah

Zobrazení součástí ve stromu FeatureManager

V některých případech se budete chtít soustředit na strukturu nebo hierarchii designu a nikoli jen na podrobnosti skic a prvků. Můžete se také soustředit na design sestavy bez zobrazení všech prvků, které tvoří součásti.

Každý z těchto způsobů zobrazení sestavy ovlivní pouze úroveň detailů zobrazených ve stromu FeatureManager, nikoliv však samotnou sestavu.

Zobrazení hierarchie sestavy

Návod na zobrazení hierarchie sestavy:

  • Pravým tlačítkem klepněte na název sestavy ve stromu FeatureManager a vyberte Zobrazit jen hierarchii.

    Strom FeatureManager zobrazí jen součásti (díly a podsestavy), nikoli však detaily nižších úrovní.

  • Chcete-li znovu zobrazit detail, opakujte postup a vyberte Zobrazit detail prvku.

Zobrazení sestavy podle závislostí

Zobrazit sestavu podle závislostí:

  • Pro zobrazení závislostí klepněte pravým tlačítkem na název sestavy ve stromu FeatureManager a vyberte Zobrazení stromu > Zobrazit vazby a závislosti nebo klepněte na Zobrazit > Strom > Podle závislostí .

    Pod každou ze součástí jsou uvedeny závislé položky (namísto prvků). Závislé položky zahrnují vazby a pole součástí. Prvky a roviny součásti je možné zobrazit rozbalením složky Prvky , která se nachází pod součástí.

  • Pro opětovné zobrazení prvků klepněte pravým tlačítkem na název sestavy ve stromu FeatureManager a vyberte Zobrazení stromu > Zobrazit prvky nebo klepněte na Zobrazit > Strom > Podle prvků.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Zobrazení součástí ve stromu FeatureManager
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.