Skrýt obsah

Prohlížení snímků

Když prohlížíte snímky, grafická plocha se vrátí do stavu, v němž se nacházela při vytvoření snímku.

Snímky zachycují orientaci pohledu a stav přiblížení, stav skrýt/zobrazit součásti, pohledy řezu a rozložené pohledy. Snímky můžete zobrazit v režimu Přezkoumání velkého návrhu i ve vyřešeném a zjednodušeném režimu, bez ohledu na to, ve kterém režimu byly vytvořeny.

Zobrazení snímku:

  1. Ve správci DisplayManager DisplayManager_tab.gif klepněte na Zobrazit prostředí, světla a kamery Lights_Scenes_button.gif.
  2. Rozbalte složku Snímky FM_snapshot.

    Umístěním myši na snímek FM_snapshot zobrazíte náhled a komentáře.

  3. Klepněte pravým tlačítkem na snímek FM_snapshot a poté klepněte na některý z těchto příkazů:
    Volba Popis
    Vybrat Vrátí grafickou plochu do stavu, v němž se nacházela při vytvoření snímku.
    Výběr a obnovení skrytých součástí (K dispozici, jestliže byly při vytvoření snímku skryty součásti příkazem Izolovat nebo Skrýt součásti.) Vrátí grafickou plochu do stavu, v němž se nacházela při vytvoření snímku, a zobrazí skryté součásti.

    Když prohlížíte snímek v režimu Vyřešený nebo Zjednodušený, zobrazí se místní panel nástrojů Snímky pohledu.

    Aktivujete-li snímek vytvořený uvnitř procházky, procházka se automaticky otevře. Místní panel nástrojů se nezobrazí.

  4. Po ukončení prohlížení snímku klepněte v místním panelu nástrojů Snímky pohledu (je-li k dispozici) na možnost Zavřít snímek.

    Model se vrátí do toho stavu zobrazení, který byl aktivní před prohlížením snímku.

    Přístup ke snímkům je možný také prostřednictvím dialogového okna Orientace. Klepněte na možnost Zobrazit > Upravit > Orientace a ze seznamu vlastních pohledů vyberte požadovaný snímek.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Prohlížení snímků
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.