Skrýt obsah

Vytvoření plechového dílu převedením objemového těla

Můžete vytvořit plechový díl tak, že převedete objemové nebo povrchové tělo pomocí příkazu Převést na plechový díl.

Po vytvoření plechového dílu na něj můžete aplikovat všechny prvky plechových dílů.

Použijte příkaz Převést na plechový díl s následujícími možnostmi:

  • Objemová nebo povrchová těla, která mají:
    • Žádné skořepiny nebo zaoblení
    • Buď skořepinu nebo zaoblení
    • Skořepinu i zaoblení
  • Importované díly, které jsou již v podobě plechového dílu.
    Importovaný díl musí mít konstantní tloušťku. To znamená, že plechové díly s tvarovacími nástroji se nemusí importovat správně.

V PropertyManageru Převést na plechový díl zadáte pevnou plochu a tloušťku plechového dílu, výchozí poloměr ohybu a hrany zaoblených ploch, na nichž se mají vytvořit ohyby. Pokud je na hranu již aplikováno zaoblení, poloměr zaoblení se použije jako poloměr zaoblení nového plechového dílu.

Software automaticky vybere hrany, na něž bude aplikováno nastřižení. Můžete však také vybrat hrany pro nastřižení ručně, s pomocí skic nastřižení.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Vytvoření plechového dílu převedením objemového těla
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2014 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.