Skrýt obsah

Výstup do souboru

Projekt, dokument a informace o odkazech můžete uložit do textových souborů z dialogových oken Otevřít dokument, Odevzdat, Vyzvednout, Informace o dokumentu, ZprávyVýsledky hledání. Zvolte formát pro informace a potom je uložte do souboru.

Textové soubory můžete importovat do aplikací jako například tabulky, databáze a programy pro zpracování textu.

Chcete-li zvolit formát:
  • Možnosti. V dialogovém okně Možnosti zadejte nastavení pod položkou Výchozí nastavení výstupního souboru, aby byly zobrazeny záhlaví sloupců, přidány uvozovky, atd.
    Můžete zadat, zda budou výstupní soubory odděleny tabulátory nebo čárkami. Při ukládání souboru:
    • Můžete tuto možnost přepsat výběrem typu souboru Text (oddělen tabulátory)(*.txt) nebo CSV (oddělen čárkami)(*.csv).
    • Pokud vyberete Všechny soubory (*.*), soubor použije formát zadaný v Možnostech. Můžete zadat jakoukoli příponu názvu souboru a použít soubor v příslušné aplikaci.
  • Přetažení záhlaví. Pořadí sloupců můžete změnit přetažením jejich záhlaví.
  • Nabídky záhlaví. Klepnutím na záhlaví pravým tlačítkem myši můžete sloupce skrýt, uložit novou konfiguraci záhlaví, obnovit výchozí stav atd.

Chcete-li uložit výstup do souboru:

  1. Klepněte na Výstup do souboru v kterémkoli dialogovém okně obsahujícím toto tlačítko.
  2. V dialogovém okně Zadat název souboru pro výstup přejděte do adresáře, vyberte typ souboru v poli Uložit jako typ (viz poznámka výše) a zadejte název v poli Název souboru.
  3. Klepněte na tlačítko Uložit.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Výstup do souboru
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.