Skrýt obsah

Prvky knihovny

Prvek knihovny je často používaný prvek nebo kombinace prvků, které jednorázově vytvoříte a poté uložíte do knihovny pro příští použití. Podporována je většina typů prvků, některé s určitými omezeními.

Prvky knihovny se obvykle skládají z prvků přidaných do základního prvku, ne však ze základního prvku samotného. Protože nelze mít dva základní prvky v jediném dílu, nelze vložit prvek knihovny obsahující základní prvek do dílu, který už jej zahrnuje. Můžete však vytvořit prvek knihovny obsahující základní prvek a vložit jej do prázdného dílu.

Můžete vytvořit nejčastěji používané prvky, jako např. díry nebo drážky a uložit je jako prvky knihovny. Můžete použít několik prvků knihovny jako stavebních bloků a sestavit z nich jediný díl. Ušetříte tak čas a zvýšíte konzistentnost modelů.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Prvky knihovny
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2016 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.