İçindekiler'i Gizle

SLDXML Veri Değişimi

SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE uygulamalarında, kullanıcılar tasarımlarını .SLDXML dosya biçiminde kaydedebilir. Bu .SLDXML dosya biçimlerindeki verileri kullanarak SOLIDWORKS parçaları ve montajları oluşturabilirsiniz.

.SLDXML dosyalarından SOLIDWORKS dosyalarına bilgi okumanın iki yöntemi vardır:

  • .SLDXML dosyasını SOLIDWORKS içinde açın ve aşağıdaki verileri yeni SOLIDWORKS parçası veya montajı dosyasına okutun:
    • 3B model geometrisi
    • Montaj yapısı
    • Geometriye atanan renkler

    Montaj yapısı, modelin görüntü durumunda temsil edilen renklerle birlikte SOLIDWORKS FeatureManager tasarım ağacında görünür.

  • Geliştirilmiş SLDXML veri alışverişini SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE Smartlink eklentisiyle birlikte kullanın. Eklenti SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE uygulamaları kullanılarak oluşturulan tasarımlardan ilave verileri okumanıza olanak tanır. Bu verileri şunları oluşturmak için kullanabilirsiniz:
    • Çizimler
    • Montaj ilişkileri
    • Çizim nesnelerinden çizim blokları

    FeatureManager tasarım ağacında, çizimler doğru hiyerarşiyle görünür. .SLDXML dosyası esnek veya sert çizim grupları içeriyorsa çizim nesnelerini blok olarak okumayı seçebilirsiniz. SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE uygulamalarında oluşturulan çizim kısıtlamaları SOLIDWORKS çizimi içindeki eşdeğer çizim kısıtlamalarına haritalanır. Aynı şekilde, tüm çizim objeleri eşdeğer SOLIDWORKS çizim objelerine haritalanır.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   SLDXML Veri Değişimi
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2016 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.