İçindekiler'i Gizle

Exploding and Collapsing Using Animation Wizard

To use the Animation Wizard for explodes and collapses, you must first create an exploded view of your assembly. The animation sequence you create using the Animation Wizard is based on the same calculations.

To explode or collapse:

  1. Click Animation Wizard Tool_Animation_Wizard.gif (MotionManager toolbar).
  2. In the Select an Animation Type dialog box:
    1. Select Explode or Collapse.
    2. Select Delete all existing paths if you want to remove any existing animation sequences.
    3. Click Next.
  3. In the Animation Control Options dialog box:
    1. Type the Duration (seconds) of the animation in seconds.
    2. Type a value for the Start Time (seconds) of the motion.
    3. Click Finish.

      Click Save Animation Tool_Save_Animation.gif (MotionManager toolbar) to save the animation.

The timeline is populated with changebars and key points, based on your selection for Duration and Start Time.

oil_pump_timeline_excplode.gif

showme_button_w_text.gif Collapse followed by Basic Motion
You can use the Animation Wizard with Basic Motion or Motion Analysis if the key points generated do not interfere with the calculations being performed. In the case of the above video, rotation begins only after the collapse is complete.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Exploding and Collapsing Using Animation Wizard
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2012 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.