İçindekiler'i Gizle

Semi-manual Creation: Direct Mesh Referencing

Direct mesh referencing is useful for very complex surfaces, such as consumer products.

Use the Surface Wizard's Automatic creation to automatically create surfaces from a mesh. The Surface Wizard's Guided creation requires more user interaction and works well for models for mostly analytical shapes (simple shapes, such as machined parts), but not for complex parts.
SemiAuto1_Mesh.gif arrow_black.gif SemiAuto2_Sketch.gif arrow_black.gif SemiAuto3_Surfs.gif arrow_black.gif SemiAuto4_solid.gif
Mesh   Sketches   Surfaces   Solid
  1. Open the scan data (mesh or point cloud file).
  2. Prepare the mesh using the Mesh Prep Wizard to create a mesh feature.
  3. Section the mesh using the Section View Tool_Section_View.gif tool (View toolbar).
  4. Sketch 2D and 3D curves on the mesh feature.
  5. Build surfaces using the curves. Use the Curve Wizard to create section and boundary curves. You can also import and edit IGES, IBL, CSV, and TXT files containing point data that defines discrete curve sets.
  6. Analyze and refine the surfaces using the Deviation Analysis tool.
  7. Trim and knit the surfaces.
  8. Create the solid model.


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Semi-manual Creation: Direct Mesh Referencing
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2013 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.