Expand GirişGiriş
Expand YönetimYönetim
Expand Kullanıcı ArayüzüKullanıcı Arayüzü
Expand SOLIDWORKS TemelleriSOLIDWORKS Temelleri
Expand 2B'den 3B'ye geçiş2B'den 3B'ye geçiş
Expand MontajlarMontajlar
Expand CircuitWorksCircuitWorks
Expand KonfigürasyonlarKonfigürasyonlar
Expand SOLIDWORKS CostingSOLIDWORKS Costing
Expand Design CheckerDesign Checker
Expand SOLIDWORKS'te Tasarım EtütleriSOLIDWORKS'te Tasarım Etütleri
Expand Detaylandırma ve Teknik ResimlerDetaylandırma ve Teknik Resimler
Expand DFMXpressDFMXpress
Expand DriveWorksXpressDriveWorksXpress
Expand FloXpressFloXpress
Expand SLDXML Veri DeğişimiSLDXML Veri Değişimi
Expand Al ve VerAl ve Ver
Expand Model GörünümüModel Görünümü
Expand Kalıp TasarımıKalıp Tasarımı
Expand Hareket EtütleriHareket Etütleri
Expand Parçalar ve UnsurlarParçalar ve Unsurlar
Collapse TesisatTesisat
Expand Sac LevhaSac Levha
Expand SimülasyonSimülasyon
Expand SimulationXpressSimulationXpress
Expand ÇizmeÇizme
Expand Sustainability ÜrünleriSustainability Ürünleri
Expand SOLIDWORKS MBDSOLIDWORKS MBD
Expand SOLIDWORKS UtilitiesSOLIDWORKS Utilities
Expand ToleranslamakToleranslamak
Expand TolAnalystTolAnalyst
Expand ToolboxToolbox
Expand Kaynaklı MontajlarKaynaklı Montajlar
Expand Workgroup PDMWorkgroup PDM
Expand Sorun GidermeSorun Giderme
Terimler
İçindekiler'i Gizle

Bir Elektrik Tesisatını Yeniden Kullanma

Aynı montajda veya diğer montajlarda var olan bir kablo demetini yeniden kullanabilirsiniz. Yeniden kullanılan tesisat, orijinal tesisatla aynı tel tanımlarını ve bağlayıcılarını kullanır, ancak yeniden kullanılan tesisat yolunu benzersizmiş gibi düzenleyebilirsiniz.

Mevcut bir elektrik tesisatını yeniden kullanmak için:

  1. FeatureManager tasarım ağacında bir elektrik tesisatına sağ tıklayın ve Tesisatı Yeniden Kullan seçeneğini belirleyin veya Araçlar > Tesisat > Elektrik > Tesisatı Yeniden Kullan seçeneğini belirleyin.
  2. Tesisat belgesini açmak üzere mevcut bir kablo tesisatı montajı için Tüm alt montajları ara ve Gözat öğesini seçin.
  3. Tesisat segment uzunluğunu koru öğesini seçin ve öğesine tıklayın.

    Her tesisat kesitinin uzunluğu yeniden kullanılan kablo grubunun tesisat kesitine atanır ve sabit uzunluk parametresi uygulanır. Birden fazla varsa tüm konfigürasyonlar da yeniden kullanılan tesisata uygulanır.

    Yeniden kullanılan kablo grubu, üst öğe kablo grubundan özel özellikler ve konfigürasyon özelliklerinden parça numaraları da dahil olmak üzere özellikler devralır. Parça numarası üst öğede boşsa yeniden kullanılan kablo grubu montaj adını üst öğe montajdan üstüne alır.

    Yeniden kullanılan tesisat orijinal tesisatla aynı montajdaysa bunlar Malzeme Listesinde aynı montajın iki örneği gibi birlikte gruplanır.

    Düzenlemeler yeniden kullanılan tesisattan üst öğe kablo tesisatına yayılmaz. Yeniden kullanılan tesisat bir kopyadır. Tasarım amacını korumak ve yeniden kullanılan tesisatın üst öğeden sapmasını önlemek için pek çok unsur devre dışı bırakılır. Örneğin, yeniden kullanılan bir tesisata splice, bağlantı elemanı veya montaj unsuru ekleyemezsiniz, ancak klipler arasında ilerleyip teknik resim üretmek için yeniden kullanılan kablo grubunu yassılaştırabilirsiniz.

  4. Üst öğeden yeniden kullanılan tesisatın tasarımını değiştirmek için FeatureManager tasarım ağacında yeniden kullanılan tesisata çift tıklayıp Kablo Tesisatı Bağlantısını Kes seçeneğine tıklayarak yeniden kullanılan ve üst öğe tesisatları arasındaki bağlantıyı kesebilirsiniz.

    Tüm tesisat unsurları saklanır, simge kaldırılır ve tesisat Malzeme Listesinde üst öğesiyle birlikte gruplanmaz.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Bir Elektrik Tesisatını Yeniden Kullanma
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2015 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.