İçindekiler'i Gizle

Ayrım Yüzeyleri için Manüel Mod Hakkında

Ayrım yüzeylerini manüel modda oluşturduğunuzda veya düzenlediğinizde, komut tarafından oluşturulan yönleri değiştirebbilirsiniz.

Ayrım Yüzeyi PropertyManager'ı açmak için aşağıdakilerden birini yapın:
  • Ayrım Yüzeyleri(Kalıp Araçları araç çubuğu) öğesine tıklayın.
  • Ekle > Kalıplar > Ayrım Yüzeyi öğesine tıklayın.
  • FeatureManager tasarım ağacında bir Ayrım Yüzeyi unsurunu seçin ve Unsuru Düzenlefm_edit_feature.gif öğesine tıklayın.

Ayrım yüzeyleri için manuel modu etkinleştirmek için PropertyManager'da Seçenekler için Manüel Mod öğesini seçin.

Ayrım yüzeyini şu şekilde değiştirebilirsiniz:
  • Üstüste binen yüzeylerin çakışmasını engelleyin.
  • Yüzey Bölgesini iki tepe noktası arasında yeniden tanımlayın:
    1. Parçanın kenarının tepe noktasına sağ tıklayıp Dolgu yüzeyi bölgesi başlat öğesini seçin.
    2. İkinci bir tepe noktasına sağ tıklayıp Dolgu yüzeyi bölgesi bitir öğesini seçin.
Örnek: Manüel Modsuz oluşturulanAyrım Yüzeyinde Taralı Yüzey var Çizgiler
molddesigneditpartingsurfacenomanual.gif
Örnek: Manüel Mod Yüzyi Taşımak için tutamaçlar Oluşturur Çizgiler
molddesignpartingsurfwithmanual.gif


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Ayrım Yüzeyleri için Manüel Mod Hakkında
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2015 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.