İçindekiler'i Gizle

Variable Mapping - SOLIDWORKS Files

You can map variables to both predefined properties (such as Title and Author) and custom named properties in SOLIDWORKS files.

If a SOLIDWORKS file contains configurations, the configuration names appear as tabs in the data card. Configuration-specific values are shown in the corresponding tab. The tab labeled refers to the Custom tab of the file's Summary Information.

Managing SOLIDWORKS files and reading and writing of properties in Enterprise PDM does not require the full SOLIDWORKS application to be installed or running.
Examples of SOLIDWORKS property mappings:
  • Mapping to SOLIDWORKS Custom Properties
  • Mapping Model Custom Properties ($PRPSHEET Annotations) to Drawing File Cards

Common Extensions

SLDPRT, SLDASM, SLDDRW

Property Mappings

Block name Attribute name
Summary Title, Subject, Author, Keywords, Comments
$PRP
  • All

    SW-File Name, SW-Folder Name, SW-Short Date, SW-Long Date, SW-Configuration Name, SW-Author, SW-Keywords, SW-Comments, SW-Title, SW-Subject, SW-Created Date, SW-Last Saved Date, SW-Last Saved By

  • Slddrw

    SW-Sheet Scale, SW-Sheet Format Size

  • Sldasm

    Assembly type, SW-MassProp-Config-0

The above hidden $PRP properties are read-only
CustomProperty The attribute names are custom defined.
SWCfgProperty

For sldasm and sldprt files:

  • Read-only attributes: Name, BOMPartNumber
  • Read/write attribute: Description, Comment, BOMUserSpecifiedName


Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Variable Mapping - SOLIDWORKS Files
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS PDM 2015 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.