İçindekiler'i Gizle

PLC Çizme

PLC bileşenlerinin grafik gösterimi üç şekilde elde edilebilir.

 

- İlk yöntem, yeni teknik resimlerdeki modüllerin grafik gösteriminin PLC yönetiminden başlatılmasını içerir. Tüm kanallar çizilir.

 

- İkinci yöntem, PLC yönetimi ve Şematik menüsündeki PLC ekle komutunun kullanılmasını içerir. Bu yöntem, bir modülün tamamının veya bir kısmının istediğiniz teknik resme eklenmesine olanak tanır.

 

- Üçüncü yöntem, bir bileşenden sembol eklenmesini kullanır.

 

PLC bileşeni gösterimi, sayfa düzeni ve sembol özelleştirmesi için konfigürasyon ayarlarına dayanır.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   PLC Çizme
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS Electrical 2022 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.