Yönetim Görüntüsü Dağıtmak İçin StartSWInstall.exe Komutunu Kullanma

admin_image_install_dir\ StartSWInstall.exe komutunu çalıştırarak istemcilere yönetici görüntüsü yükleyebilir veya kaldırabilirsiniz. Bu yöntem SOLIDWORKS'ün, Yönetim Görüntüsü Seçenek Düzenleyicisi'nde tanımlanan seçenekleri, makineleri ve grupları kullanarak kurulmasını sağlar.

StartSWInstall.exe komutuna aşağıdaki anahtarları ekleyebilirsiniz:
Anahtar Açıklama
/install Yönetim görüntüsünü istemci makinelere yükler.
/uninstall İsteğe bağlı iki anahtarla yazılımı istemci makinelerden kaldırır:

/removedata

Yalnızca kaldırma için kullanılabilir. Kaldırma işlemi sırasında SOLIDWORKS veri dosyalarını ve klasörlerini kaldırır.

/removeregistry

Yalnızca kaldırma için kullanılabilir. Kaldırma işlemi sırasında SOLIDWORKS kayıt defteri girdilerini kaldırır.

/showui SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisi için bir ilerleme penceresi görüntüler. Aksi halde, SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisi kullanıcıdan gizlenir.
/now Yükleme veya kaldırma işlemini hemen başlatır. 5 dakikalık uyarı iletişim kutusu görünmez.

Yüklemenin herhangi bir kullanıcı etkileşimi olmadan devam etmesini istediğiniz, fakat Yönetici Görüntü Seçeneği Düzenleyicisi'nden otomatik dağıtma işlemini kullanmak istemediğiniz durumlarda StartSWInstall.hta yerine StartSWInstall.exe komutunun kullanılması tercih edilir.