SOLIDWORKS 2022'ye Hoş Geldiniz

Model: SOLIDWORKS 2021 Beta Giriş Ekranı Ödülü'nü kazanan Rahul Gawde'nin izniyle.

SOLIDWORKS'te harika tasarımlar yarattığınızı ve bu harika tasarımlarınızı gerçeğe dönüştürdüğünüzü biliyoruz. SOLIDWORKS 2022, ürün geliştirme sürecinizi konsept aşamasından üretim aşamasına kadar kolaylaştırmak ve hızlandırmak için aşağıdakilere odaklanan yeni, kullanıcı odaklı geliştirmeler içerir:

  • Daha Akıllıca Çalışın. Montaj ve parça tasarımı, teknik resim detaylandırma, simülasyon ve ürün veri yönetimi alanlarındaki yeni iş akışları ve özellik geliştirmeleriyle daha az adımda daha iyi ürünler oluşturun. Parçalarda hibrit modelleme ve standartlaştırılmış saplamalar gibi yeni özelliklerden yararlanın. Kısayol çubuğu, konfigürasyon yönetimi, entegre mesajlar ve geometrik tolerans gibi onlarca kullanıcı arayüzü geliştirmesinden yararlanın.
  • Daha Hızlı Çalışın. Büyük montajlarla çalışırken, STEP, IFC ve DXF/DWG dosyalarını alırken, teknik resimlerinizi detaylandırırken ve ürün verilerinizi yönetirken önemli kalite ve performans iyileştirmeleriyle daha az zamanda daha çok iş yapın. Modlar ve ayarlarla uğraşmadan montaj performansını otomatik olarak optimize edin. İyileştirilmiş görüntüleme yanıtı ve kalitesiyle bugüne kadarki en hızlı grafiklerimizin sunduğu özgürlüğünü yaşayın.
  • Birlikte Çalışın. 3DEXPERIENCE platform'a bağlanıp iş birliği özelliklerinden faydalanarak inovasyon ve karar verme süreçlerini iyileştirin. Bulut tabanlı 3DEXPERIENCE Works portföyünün gücünü ve geniş kapsamını kullanarak rekabet avantajınızı artırın. Kapsamı genişletilmiş olan bu araçlar, tasarım ve mühendislik, simülasyon, üretim ve yönetişim alanlarını kapsayacak şekilde kuruluşunuzun tamamına yardımcı olur.