Design with DraftSight'ı kurduğunuzda, bilgisayarınıza MyWork klasörü olan bir 3DEXPERIENCE klasörü eklenir. Bilgisayarınızdaki teknik resimleri 3DEXPERIENCE platform'a kaydetmeden önce dosyaları MyWork klasörüne kaydetmeniz gerekir.
Uygulama, teknik resimleri MyWork klasöründen 3DEXPERIENCE platform'a otomatik olarak kopyalar.
Bilgisayarınızdaki teknik resimleri 3DEXPERIENCE platform'a kaydetmek için:
- Teknik resim Design with DraftSight'ta açıkken, öğesine tıklayın.
- Farklı Kaydet iletişim kutusunda, MyWork klasörüne gidin ve Kaydet öğesine tıklayın.
Teknik resmi, MyWork klasöründeki bir alt klasöre de kaydedebilirsiniz.
- DraftSight'ta 3DEXPERIENCE sekmesine tıklayın ve Bağlan öğesine tıklayıp 3DEXPERIENCE platform kimlik bilgilerinizi kullanarak platformda oturum açın.
3DEXPERIENCE sekmesi MySession widget'ını açar. MyWork klasörüne kaydettiğiniz teknik resim MySession'da görünür.
- MySession'da dosyaya sağ tıklayın ve Kaydet öğesini seçin.
Dosya, 3DEXPERIENCE platform'a kaydedilir.
Aşağıdakiler gibi ürün yaşam döngüsü işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz:
- Dosyayı platformda kilitleyin.
- DraftSight'ta değiştirin.
- Teknik resmi platformda yeni bir revizyon olarak kaydedin.
Ayrıntılar için Dassault Systèmes Kullanıcı Yardımı'nda PLM Collaborative Services > SOLIDWORKS'e bakın. İçerik, Design with DraftSight için de geçerlidir. Dassault Systèmes Kullanıcı Yardımı'na erişebilmek için 3DEXPERIENCE kimlik bilgileri gereklidir.