Vytvoření vícetělových dílů

Nástroj Vytvořit vícetělový díl převede celou sestavu na samostatný vícetělový díl, který je propojen s nadřazenou sestavou. Vícetělová část odráží všechny prvky sestavy, které vytvoříte v rodičovské sestavě. Funkce, které vytvoříte ve vícetělové části, se v rodičovské sestavě neprojeví. Můžete provádět úkony po sestavení na vícetělovém dílu, jako je odstraňování materiálu, a ty se objevují v aplikacích navazujících platforem.

Chcete-li vytvořit vícetělový díl, klikněte v sestavě na nabídku Nástroje > Vytvořit vícetělový díl.

Prvky sestavy v hlavní sestavě nebo libovolné podsestavě se přenesou do vícetělového dílu. Pokud má sestava více konfigurací, můžete zvolit konfiguraci, která se má použít ve vícetělovém dílu.

Ve stromu FeatureManager se zobrazí prvekVytvořit vícetělový díl . Objemová těla jsou ve výchozím nastavení přenesena. Můžete určit, které další entity sestavy chcete přenést (například povrchová těla, referenční geometrie nebo materiály). Nástroj seskupí entity do složek, které zobrazují počet instancí.

Všechna těla ve vícetělovém dílu zdědí názvy dílů ze sestavy. Odpovídají také poloze dílů vzhledem k počátku v nadřazené sestavě. Můžete vybrat konfiguraci pro vytvoření vícetělového dílu.