İçindekiler'i Gizle

Montajlar

Parçaların veya alt montajlar adı verilen başka montajların oluşturabileceği başka çok bileşenden oluşan karmaşık montajlar hazırlayabilirsiniz.

Tüm büyük ölçekli tasarımlar karmaşık montajlar kullanır. Performansı artırmak için, montajların basitleştirilmiş konfigürasyonlarını oluşturmak dahil, karmaşık montajları basitleştirmeniz gerekebilir.

Büyük Montaj Modu montaj performansını yükselten sistem seçenekleri sunar. Bu seçenekleri istediğiniz zaman etkinleştirebilir veya montaj belirtilen bir sınıra ulaştığında Büyük Montaj Modu'nu otomatik olarak çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Büyük Montaj Modu'nu özelleştirebilir ve görünürlüğü değiştirme ve bastırılma durumunu değiştirme gibi diğer basitleştirme yöntemleriyle birleştirebilirsiniz.

Açık bir dosyada kullanılabilen Quick View, tasarımınızı yalnızca görüntülemek için hafif bir ortam sağlar. İlk görsel incelemenizden sonra üzerinde çalışmak amacıyla tasarımınız bir bölümünü açmak için "Seçici Aç" seçeneğini kullanın.

Bu yöntemler hakkında daha fazla bilgi için, bkz. SolidWorks Yardımı > Montajlar.



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Montajlar
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.