İçindekiler'i Gizle

ConfigurationManager

ConfigurationManager, bir belgedeki parçaların ve montajların birden çok konfigürasyonunu oluşturmak, seçmek ve görüntülemek için bir araçtır.

ConfigurationManager'ı bölebilir ve iki ConfigurationManager örneğini görüntüleyebilir veya ConfigurationManager'ı FeatureManager tasarım ağacıyla, PropertyManager'la veya paneli kullanan üçüncü taraf uygulamalarla kombine edebilirsiniz.

ConfigurationManager'ın görüntü durumları'nı kontrol etmek için bir bölümü vardır.

ConfigurationManager'ı etkinleştirmek için:

Yönetici Panelinin en üstündeki ConfigurationManager sekmesine tıklayın.

Her konfigürasyon ayrı ayrı listelenir.

ConfigurationManager'daki simgeler, konfigürasyonun nasıl oluşturulduğunu belirtir:

Manüel olarak.

Bir tasarım tablosuyla.

Manüel olarak ve patlatılmış bir durum veya türetilmiş bir konfigürasyonla.

Bir tasarım tablosuyla ve patlatılmış bir durum veya türetilmiş bir konfigürasyonla.

ConfigurationManager'de bazen görünen diğer simgeler:

Tasarım Tablosu. Modelde bir tasarım tablosu bulunduğunda görünür. Tasarım tablosunu düzenlemek, kaydetmek veya silmek için sağ tıklayın.

PropertyManager. Bir montaja yerleştirdiğinizde parçanın konfigürasyonunu seçmenizi sağlayan bir PropertyManager tanımladığınızda görünür. PropertyManager'ı değiştirmek için sağ tıklayın.

Zarf. Modelde bir zarf bileşeni bulunduğunda görünür. Zarfı kullanan bileşenleri seçmek veya göster/gizle durumunu değiştirmek için sağ tıklayın.

İlgili Konular

Konfigürasyonlara Genel Bakış

Bir Konfigürasyonu Etkinleştirme

Konfigürasyon Ekle/Konfigürasyon Özellikleri

Gelişmiş Bileşen Seçimi

 



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   ConfigurationManager
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.