İçindekiler'i Gizle

Yazdır

Etkin belgeyi yazdırır.

Teknik resimdeki ızgara çizgileri, kağıttan ölçüldüğü şekliyle birbirlerine 5 mm'den daha yakın basılmaz.

Etkin belgeyi basmak için:

  1. Yazdır'a (Standart araç çubuğu) veya Dosya, Yazdır'a tıklayın.

  1. İletişim kutusunda, aşağıdakiler arasından seçenek belirleyin, ardından Tamam'a tıklayın.

Belge Yazıcısı

  • Ad. Yazıcıyı belirtir.

    Sistem, yazıcının durumuna, tipine ve konumuna ilişkin salt okunur bilgi sağlar.

Yazıcı tipi, kalem çizici gibi yalnızca vektörlü yazıcı sürücüsü kullanıyorsa, çıktıda gölgeli görünümler, draft kalite görünümler, SpeedPak görünümler veya bit eşlemler gibi tarama örüntüsü çıktıları bulunmaz.

  • Özellikler. Seçilen yazıcıya özgü seçenekleri belirler.

  • Sayfa Yapısı. Sayfa yapısı seçeneklerini ve ölçek, oryantasyon, çözünürlük, vb. gibi gelişmiş yazıcı seçeneklerini belirtir.

Sistem seçenekleri

  • Kenar Boşlukları. Belgenin üstten, alttan, soldan ve sağdan kenar boşluğu değerlerini belirtir.

Belge seçenekleri

Yazdırma aralığı

  • Tüm çalışma sayfaları (Yalnızca teknik resimler). Bir teknik resim belgesinin tüm çalışma sayfalarını basar.

  • Geçerli çalışma sayfası (Yalnızca teknik resimler). Geçerli teknik resim çalışma sayfasını basar.

  • Geçerli ekran resmi. Ekrandaki resmi basar.

  • Seçim (Yalnızca teknik resimler). Bir teknik resim sayfasının seçilen bir alanını belirttiğiniz ölçekte basar.

  • Çalışma sayfaları (Yalnızca teknik resimler). Girdiğiniz teknik resim çalışma sayfalarını basar. Çalışma sayfası numaralarını virgülle ayırın veya aralığı belirtmek için bir tire kullanın.

Seçenekler

Aşağıdaki seçenekleri belirleyin. Ayarlanan son durum, sonraki baskı işlemlerinde yalnızca geçerli SolidWorks oturumu için hatırlanır.

  • Kopya sayısı. Basılacak kopya sayısını ayarlar.

  • Arka planı yazdır. Modele veya teknik resme ek olarak pencere arka planını basar.

  • Dosyaya yazdır. Yazıcı yerine bir dosyaya basar. Dosya için bir adı Dosyaya Yazdır kutusuna yazın.

  • Draft kalitesindeki teknik resim görünümlerini yüksek kaliteye dönüştür (Yalnızca teknik resimler). Geçerli draft kalite görünümü, yalnızca baskı amacıyla yüksek kaliteye dönüştürür.

  • Tarihi geçmiş görünümlerin üstüne çapraz tarama bas. Tarihi geçmiş görünümler içeren ve Teknik resimleri açarken otomatik güncellemeye izin ver'i Sistem Seçenekleri - Teknik Resimler'de temizlemişseniz, Yazdır'a (Baskı Önizleme'ye) tıkladığınızda neler yapılacağını belirtir. (Teknik resimleri açarken otomatik güncellemeye izin ver seçiliyse, görünümler otomatik olarak güncellenir ve baskıdan önce çapraz tarama teknik resimden kaldırılır.)

3B'lu Yazdırma

Bir 3B'lu hızlı prototip yazıcı'ya yazdırır (Yalnızca teknik resimler). Bir 3B'lu yazıcının ve yazıcı sürücüsünün bulunması gerekir.

 



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Yazdır
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.