Skrýt obsah

PropertyManager Analýza odchylek

Pomocí PropertyManageru Analýza odchylek zobrazte odchylky mezi sítí a ostatními entitami vytvořenými odkazováním na síť.

Odchylky jsou znázorněny barevnou sítí, nebo paprsky. Pohybem ukazatele nad odchylkou zobrazíte její hodnoty. Navíc lze uložit podrobnou zprávu o odchylkách.

Typ analýzy

  Odchylka mezi plochou a sítí Zbarvené zobrazení na síti zobrazuje odchylku mezi vyjmutou plochou a danou sítí. Pro každý vrchol na síti program vypočítá nejbližší kolmý bod na plochu. DevAnlys_Surf.gif
  Odchylka mezi křivkou a sítí Barevné paprsky podél křivky ukazují odchylku mezi body na křivce a promítanými body na síti. DevAnlys_Curve.gif
  Odchylka sítě k síti Vytvoří původní síť sloužící jako reference pro vytvoření jiné pracovní sítě. Zpětným měřením k původní síti lze zajistit, že pracovní síť zůstane v rámci tolerance. DevAnlys_Mesh.gif

Parametry analýzy

PM_Mesh.gif Síť nebo dílčí síť Vyberte síť, ke které počítáte odchylku.
PM_face.gif, PM_edges_Dev_Analysis.gif, PM_Mesh.gif Plochy, Křivky, Zdrojová síť nebo dílčí síť Vyberte entity, od kterých vypočítáváte odchylku k vybrané síti nebo dílčí síti.
PM_number_of_instances_ln.gif Citlivost Nastaví počet použitých bodů. U křivek také ovládá počet zobrazených vrcholů.
PM_distance1.gif Horní hranice Nastaví horní hranici odchylky.
PM_distance2.gif Dolní hranice (není k dispozici pro odchylku mezi křivkou a sítí.) Nastaví dolní hranici odchylky.
  Spočítat Zobrazí analýzu odchylky.
  Zpráva Uloží zprávu analýzy odchylky jako soubor TXT.

Analýza odchylek

Nastavte barvy pro zobrazení analýzy odchylky. Program vytvoří graf, který obsahuje hodnoty mezi horní a dolní hranicí v průběžně se měnících barvách. Hodnoty nad nebo pod hranicí jsou zobrazeny jednobarevně.



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   PropertyManager Analýza odchylek
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.