Skrýt obsah

Možnosti stromu FeatureManager

Postup pro nastavení možností stromu správce FeatureManager:

Klepněte na Možnosti Tool_Options_Standard.gif (základní panel nástrojů) nebo na nabídku Nástroje > Možnosti a vyberte možnost FeatureManager.

Klepnutím na možnost Obnovit obnovte výchozí nastavení všech systémových možností nebo jen možností na této stránce.
Srolovat vybrané položky do pohledu Strom okna FeatureManager se automaticky posunuje a zobrazuje prvky odpovídající položkám vybraným v grafické ploše.
Doporučujeme zrušit výběr této možnosti při zpracování komplexních dílů a sestav. Když pak budete chtít přejít na prvek, klepněte pravým tlačítkem myši na tento prvek v grafické ploše a vyberte Přejít na prvek (ve stromu).
Zadat název prvku při vytvoření Když vytvoříte nový prvek, je název prvku ve stromu FeatureManager automaticky vybrán a připraven k zadání názvu.
Pohyb ve stromu pomocí klávesových šipek Ve stromu FeatureManager se můžete pohybovat pomocí šipek, pokud je ukazatel ve stromu.
Dynamicky zvýrazňovat vybrané položky v grafické ploše Geometrie v grafické ploše (hrany, plochy, roviny, osy atd.) se zvýrazní, když se ukazatel pohybuje nad položkami ve stromu FeatureManager.
V dílech/sestavách použít průhledný plovoucí strom FeatureManager Plovoucí strom je průhledný. Když je výběr této možnosti zrušen, plovoucí strom není průhledný.

Průhledný plovoucí strom FeatureManager:

Neprůhledný plovoucí strom FeatureManager:

Povolit filtr stromu FeatureManager Zobrazí pole v horní části stromu okna FeatureManager, takže lze do filtru zadat text.
Skrýt/Zobrazit položky stromu Ovládá zobrazení složek a nástrojů stromu FeatureManager. Vyberte z těchto možností:

Automaticky

Zobrazí položku při její přítomnosti. V opačném případě bude skrytá.

Skrýt

Vždy skryje položku.

Zobrazit

Vždy zobrazí položku.

Chcete-li tato nastavení změnit, zobrazte možnosti stromu FeatureManager: klepněte pravým tlačítkem ve stromu FeatureManager a vyberte možnost Skrýt/Zobrazit položky stromu.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Možnosti stromu FeatureManager
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.