Skrýt obsah

Pohledy stromu FeatureManager

V dokumentech dílů lze nastavit strom FeatureManager, aby namísto hierarchicky zobrazoval prvky v pořadí, v němž byly vytvořeny.

Klepněte pravým tlačítkem myši na strom FeatureManager a klepněte na Zobrazení stromu > Zobrazit pohled bez stromové struktury. V pohledu bez stromové struktury nejsou křivky a 2D a 3D skici vnořeny do prvků, které na ně odkazují. Namísto toho jsou zobrazeny v pořadí vytvoření.

Pohled bez stromové struktury je k dispozici jen pro díly.

V pohledu bez stromové struktury jsou k dispozici všechny běžné funkce stromu FeatureManager kromě uživatelem vytvořených složek. V pohledu bez stromové struktury lze přeuspořádat prvky, a změnit tak záměr návrhu.

V pohledu bez stromové struktury nejsou vyčleněné všechny položky. V pohledu bez stromové struktury tyto prvky i nadále absorbují položky:

  • Jednoduchá díra
  • Díra Průvodce dírami
  • Montážní nálitek
  • Jazýček/Drážka
  • Drážka záskočkového spoje
  • Větrací otvor
  • Záskočkový spoj
  • Prvek plechového dílu
  • Prvek knihovny
  • Konstrukční prvek svařování
  • Skicovací blok

V tomto příkladu je zobrazen stejný díl v normálním pohledu a pohledu bez stromové struktury.

featuremanager_normal_view.gif featuremanager_flat_tree_view.gif
Normální pohled: Položky jsou zobrazeny hierarchicky a skici jsou absorbovány v prvcích. Pohled bez stromové struktury: Položky jsou zobrazeny v pořadí vytvoření, kromě děr v Průvodci dírami, které stále absorbují skici.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Pohledy stromu FeatureManager
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.