Skrýt obsah

Zdroje SolidWorks

Začínáme

Záložka Zdroje SolidWorks na panelu úloh obsahuje příkazy, odkazy a informace.

Nový dokument Otevře dialogové okno Nový dokument SolidWorks
Otevřít dokument Otevře dialogové okno Otevřít
Jak vytvořit první díl (noví uživatelé) Otevře kurzy SolidWorks na první lekci o dílech
Jak vytvořit první výkres (noví uživatelé) Otevře kurzy SolidWorks na první lekci o výkresech
Kurzy Otevře domovskou stránku kurzů SolidWorks
Co je nového Otevře příručku Co je nového pro aktuální verzi aplikace SolidWorks (je-li nainstalována)
Úvod do SolidWorks Otevře dokument Úvod do programu SolidWorks
Obecné informace Otevře webovou stránku Information For SolidWorks Customers (Informace pro zákazníky SolidWorks)

Nástroje SolidWorks

task_pane_property_tab_builder Tvůrce záložky vlastností Otevře Tvůrce záložky vlastností, nástroj pro vytváření uživatelského rozhraní pro zadávání vlastností do souborů SolidWorks. Vytvořené záložky se zobrazí na záložce Uživatelské vlastnosti panelu úloh.
task_pane_solidworks_rx.gif SolidWorks Rx Provede analýzu vašeho systému, navrhne případná řešení a shromáždí data, která mohou pomoci odborníkům technické podpory diagnostikovat problémy.
task_pane_solidworks_rx.gif Srovnávací test výkonnosti Analyzuje výkon systému, porovná ho s ostatními uživateli a umožní sdílet výsledky.
task_pane_compare_my_score.gif Porovnat výsledky Uvede výsledky testu výkonnosti programu SolidWorks v porovnání s ostatními uživateli. Tento nástroj je k dispozici pouze pro zákazníky s předplatným.
Copy_Settings_Wizard.gif Průvodce kopírováním nastavení Průvodce kopírováním nastavení uloží, obnoví a rozmnoží nastavení systému mezi uživateli, počítači nebo profily. Průvodce kopírováním nastavení můžete také spustit klepnutím na Nástroje > Uložit/obnovit nastavení.

Komunita

Zákaznický portál Odkaz na Zákaznický portál SolidWorks
Skupiny uživatelů Odkaz na síť skupiny uživatelů SolidWorks SolidWorks User Group Network
Diskusní fórum Odkaz na Diskusní fórum SolidWorks online
Technická oznámení a zprávy Odkaz na domovskou stránku Zprávy a události SolidWorks

Informační zdroje online

Nabídky partnerů Odkaz na online adresář produktů Gold a produktů našich partnerů

Úpravy dle průběhu prací

Pokud si upravíte uživatelské rozhraní pro Strojírenský návrh, Návrh forem nebo Návrh spotřebního zboží, objeví se na příslušné záložce všechny potřebné zdroje pro danou oblast.

Rada dne

Ve spodní části záložky se objeví užitečný tip. V každé nové relaci aplikace SolidWorks se objeví jiná rada. Klepnutím na tlačítko Další rada si zobrazíte další rady.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Zdroje SolidWorks
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.