Skrýt obsah

Převedení skořepinového objemového těla na plechový díl

Je možné vytvořit objemový díl a poté jej převést na plech za účelem přidání ohybů a prvků plechu.

Postup vytvoření dílu s jednotnou tloušťkou a jeho převodu na plechový díl:

  1. Vytvořte si blok pomocí nástroje Přidání vysunutím. Vytvořte blok s délkou 50 mm na všech stranách.
  2. Vytvořte skořepinu bloku o tloušťce 1 mm, aby měl díl jednotnou tloušťku. V poli Plochy k odstranění vyberte plochy, jak je znázorněno na obrázku.

    box.gif

  3. Díl ohnete tak, že nastřihnete blok mezi hranami uší – klepněte na Nastřižení Tool_Rip_Sheet_Metal.gif nebo na Vložit > Plechové díly > Nastřižení . Vyberte hranu k nastřižení podle obrázku.

    block_edge_to_rip.gif

  4. Převeďte díl na plechový klepnutím na Vložit ohyby Tool_Insert_Bends_Sheet_Metal.gif nebo na Vložit > Plechové díly > Ohyby.

    block_with_bends.gif

  5. Chcete-li udělat řez napříč ohybem, přetáhněte Roletu před prvek Zpracovat ohyby ve stromu FeatureManager.
  6. Načrtněte uzavřený profil napříč jedním z ohybů.

    block_flattened.gif

  7. Vysuňte řez Skrz vše.
  8. Chcete-li vrátit ohyb do původního stavu, přetáhněte posuvník vrácení zpět (roletu) ve stromu FeatureManager až dolů.

    cut_across_bend.gif



Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Převedení skořepinového objemového těla na plechový díl
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.