Hareket Elemanı Yeniden Kullanımı

Hareket Elemanları için Tasarım Kitaplığı

Diğer modellerde yeniden kullanım için yay, motor veya kuvvet spesifikasyonları gibi hareket elemanlarını kaydedebilirsiniz.

Diğer öğeleri eklediğiniz gibi hareket elemanlarını Tasarım Kitaplığına ekleyin. Tasarım Kitaplığındaki tüm hareket elemanları .sldsimfvt uzantısıyla kaydedilir.

Herhangi bir hareket etüdündeyken, kaydedilmiş hareket elemanlarını Tasarım Kitaplığından modelinize sürükleyin.

Kaydedilmiş Hareket Elemanlarını Yeniden Kullanma

Kaydedilmiş hareket elemanlarını Tasarım Kitaplığından sürükleyerek bir hareket etüdüne ekleyebilirsiniz.

Kaydedilmiş bir hareket elemanını bir hareket etüdüne eklemek için:

  1. Hareket elemanının saklandığı Tasarım Kitaplığı klasörünü açın.
  2. Hareket elemanını montajdaki uygun bir yere sürükleyin.
  3. Eleman PropertyManager'ını gerektiği gibi değiştirin.
  4. öğesine tıklayın.

Yeniden Kullanım için Hareket Elemanlarını Depolama

Yay, motor, kuvvet ve diğer hareket elemanlarına yönelik spesifikasyonları diğer hareket etütlerinde yeniden kullanmak üzere kaydedebilirsiniz.

Seçili bir hareket etüdü elemanını yeniden kullanmak üzere kaydetmek için:

  1. Hareket etüdü elemanını sağ tıklayın ve Kitaplığa Ekle öğesini seçin.
    Alternatif olarak, seçili elemanı Tasarım Kitaplığı'na sürükleyin.
  2. Kitaplığa Ekle PropertyManager'da seçili eleman için anlamlı bir dosya adı girin ve içinde saklamak üzere bir Tasarım Kitaplığı klasörü seçin.
  3. öğesine tıklayın.
    Tasarım Kitaplığı klasöründe .sldsimfvt uzantılı bir dosya oluşturulur.