İçindekiler'i Gizle

Bağlantı Noktaları Oluştur

Bağlantı Noktaları (Cpoints) oluşturmak için SOLIDWORKS Routing Library Manager'ı kullanmak veya SOLIDWORKS Electrical menüsünde bulunan komutları kullanmak gibi iki seçeneğiniz vardır.

Routing Library Manager'ı Kullanma

SOLIDWORKS Electrical 3D menüsü: Electrical Bileşen Sihirbazı

Menü: Araçlar > SOLIDWORKS Electrical > Electrical Bileşen Sihirbazı

Menü: Araçlar > Tesisat > Tesisat araçları > Routing Library Manager

 

Bu sihirbaz, bileşende kablo, kablo iletkeni ve tel bağlantıları yapmanızı sağlayan bağlantı noktaları eklemenize olanak tanır.

 

1.     Sihirbazın Tesisat Fonksiyonellik Noktaları bölümünü açın.

2.      Bağlantı Noktası Tipi seçeneğini belirleyin.

3.     Bağlantı noktalarını yönetebileceğiniz arayüze erişim sağlamak için Ekle düğmesine tıklayın.

Cpoint seçeneği SOLIDWORKS Electrical 3D tesisatı için kullanılmaz (yalnızca SOLIDWORKS tesisatı).

SOLIDWORKS Electrical menüsünün komutlarını kullanma

 

SOLIDWORKS Electrical menüsü: Devre Bilgili Bağlantı Noktası Oluştur

 

SOLIDWORKS Electrical menüsü: Üretici Parçası Kullanarak Bağlantı Noktası Oluştur

 

SOLIDWORKS Electrical menüsü: Kablo Bağlantı Noktası Oluştur (EWCable Noktası)

Bağlantı noktası tanımları

Devre bilgili CPoint: Bu seçenek, tel veya kablo iletkenleri için manuel olarak bağlantı noktaları oluşturmanıza olanak tanır. Devre numarasını, bağlantı noktası numarasını (bkz. bağlantı noktası tanımı bölümü) girmeli ve çizim noktasını grafik alanında seçmelisiniz.

Üretici parçasından CPoint: Bu seçenek, bir üretici parçasının devre tanımından teller veya kablo iletkenleri için bağlantı noktaları oluşturmanıza olanak tanır. Üretici Parçası Yönetiminden bir üretici parçası seçmek için Gözat'a tıklayın ve istediğiniz referansı listeden seçin. Listeden malzeme klemenslerini seçin ve grafik alanında ilgili çizim noktalarını, kenarları veya silindirik yüzeyleri seçin.

Kablo CPoint: Bu seçenek, kablolar için bağlantı noktaları oluşturmanıza olanak tanır. Kablo yalıtkanı kesme noktasına karşılık gelir. Bağlantı noktasını oluşturmak istediğiniz yüze paralel bir düzlem oluşturmalısınız. Grafik alanında, çizim noktasını, kenarı veya silindirik yüzeyi seçin.

 

 

Teller için bağlantı noktaları

Kablo için bağlantı noktası



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Bağlantı Noktaları Oluştur
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS Electrical 2022 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.