İçindekiler'i Gizle

Teknik Resim Belgeleri

Teknik resimler normalde model çözümlenmiş olarak oluşturulur; yani modele ilişkin tüm bilgiler teknik resim belgesinde vardır. Teknik resim belgelerini oluşturma, açma ve üzerinde çalışma performansını aşağıdaki şekilde artırabilirsiniz:

  • Ayrılmış Teknik Resimler. Model belleğe yüklenmez. Teknik resimleri kaydederken oluşturun. Model olmadan detaylandırma ekleyebilirsiniz. Model gerektiğinde uyarılırsınız. Modeli yüklediğinizde, model tümüyle yüklenir. Teknik resimleri ister çözümlenmiş, ister ayrılmış olarak kaydedebilirsiniz; bu sayede bir ayrılmış teknik resmi normal bir teknik resim olarak kaydedebilir ve tersini yapabilirsiniz.

  • Hafif Teknik Resimler  Model verilenin bir alt kümesi belleğe yüklenir; kalan model verileri gerektiğinde yüklenir. Yeni bir teknik resimde, taslak kalitesinde görünümler belirterek bir hafif teknik resim oluşturun. Bir hafif teknik resmi açmak, aynı teknik resim tam olarak çözümlenmiş modellere açmaya göre daha hızlıdır. Bir teknik resimdeyken çözümlenmiş ve hafif modlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Hafif, Büyük Montaj Modu için varsayılan moddur.

  • Azaltılmış görüntüleme verileri teknik dosyaları. Gölgeli ve taslak görünümler için mozaik verileri, teknik resim seçeneğini temizlediğinizde teknik resim belgeleriyle birlikte kaydedilmez ve dosya boyutu azalır. Veriler model dosyasında bulunur.

 

Çözümlenmiş

Hafif

Ayrılmış

 

 

 

 

Model gerekli

evet

evet

bazı işlemler için gerekir

Yükleme, yeniden oluşturma performansı

normal

daha hızlı

biraz yavaş (yükleme gerekli)

Modelleri çözümleme/yükleme

her zaman çözümlenmiş

çözümleme/hafif

tamamen yükle,
yüklenmeyen yok

Bellek ayak izi

yüksek

düşük

hafif kadar düşük değil

En büyük SolidWorks montaj teknik resimlerini üretme

tüm durumlarda değil

evet

tüm durumlarda değil

Görünüm oluşturma

normal

daha hızlı

normal

Görünüş

normal

teknik resim görünümü simgesinde tüy

 eksen ve vurgulama renkleri farklı, teknik resim simgesinde kopmuş bağlantı ve görünüm simgesi

Kenar başına çizgi yazı tipi

evet

evet

evet



Bu başlık hakkında geribildirimde bulunun

SOLIDWORKS; dokümantasyonun sunumu, doğruluğu ve bütünlüğü hakkında geribildiriminizi almaktan memnuniyet duyar. Bu başlık ile ilgili yorum ve önerilerinizi, aşağıdaki formu kullanarak doğrudan dokümantasyon takımımıza yollayın. Dokümantasyon takımı teknik destek sorularına yanıt veremez. Teknik destek ile ilgili bilgiler için buraya tıklayın.

* Gerekli

 
*Email:  
Konu:   Yardım Başlıkları Hakkında Geribildirim
Sayfa:   Teknik Resim Belgeleri
*Yorum:  
*   Kişisel Bilgilerimin Dassault Systèmes tarafından kullanılacağının belirtildiği gizlilik politikasını okuduğumu ve kabul ettiğimi onaylıyorum

Yazdırma Başlığı

Yazdırılacak içeriğin kapsamını seçin:

x

Internet Explorer 7'den daha eski bir tarayıcı sürümünü kullandığınızı tespit ettik. Optimize edilmiş görünüm için tarayıcınızı Internet Explorer 7 veya daha yenisine yükseltmenizi öneririz.

 Bu mesajı bir daha asla gösterme
x

Web Yardım İçerik Sürümü: SOLIDWORKS 2011 SP05

SOLIDWORKS içindeki Web yardımını devre dışı bırakmak ve onun yerine yerel yardımı kullanmak için Yardım > SOLIDWORKS Web Yardımını Kullan öğelerine tıklayın.

Web yardımı arabirimi ve araması ile ilgili karşılaştığınız sorunları lütfen yerel destek temsilcinize bildirin. Yardım başlıkları hakkında ayrı ayrı geri bildirimde bulunmak için ilgili başlığın sayfasından "Bu başlık hakkında geribildirim" bağlantısına tıklayın.