Skrýt obsah

Přidání bodu trasy

Bod trasy je bod v tvarovce (lem, koleno, spojka atd.) využívaný k umístění tvarovky do průsečíku nebo koncového bodu ve 3D skice.

Pokud má tvarovka více čel (např. odbočná nebo křížová spojka), musíte vytvořit bod skici v průsečíku os tvarovky, a teprve pak můžete přidat bod trasy.

Přidání bodu trasy:

  1. Klepněte na Vytvořit bod trasy (panel nástrojů Vyznačení trasy) tool_Route_Point_Routing.gif nebo na Vyznačení trasy > Nástroje vyznačení trasy > Vytvořit bod trasy.
  2. Ve správci PropertyManager klepněte na Výběry a vyberte možnost Vybrat bod skiciPM_Routing_Select_Point.gif:
    • Pro pevné trubky a tvarovky vyberte bod skici v grafické ploše.
    • Ve tvarovce s více čely vyberte v průsečíku os bod skici.
    • Pro ohebné trubky a tvarovky nebo spojky elektrických kabelů vyberte bod skici a rovinnou plochu v grafické ploše.
    • V přírubě vyberte bod, který je soustředný s válcovými plochami daného dílu. Pokud lem obsahuje vazbu na jiný lem, vyberte bod na vazební ploše.
  3. Vyhledejte nebo vytvořte bod skici, který se použijte pro umístění tvarovky v průsečíku nebo ke koncovému bodu trasy nebo k bodu rozdělení trasy.
  4. Klepněte na PM_OK.gif.
Důležité: Tento postup opakujte u tvarovek, které podporují více bodů trasy a u sestav, které vyžadují body trasy sestavy (ARPoint).


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Přidání bodu trasy
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.