Skrýt obsah

ScanTo3D - přehled

Pomocí funkce ScanTo3D v softwaru SOLIDWORKS můžete otevřít naskenované údaje z jakéhokoliv skeneru (soubory sítě nebo mraku bodů) nebo údaje křivek z matematického softwaru, připravit tato data a potom je převést na plošný nebo objemový model.

Nová naskenovaná data můžete otevřít jako nový dokument dílu, nebo je importovat do stávajícího aktivního dokumentu dílu. Klepněte na Možnosti v dialogu Otevřít a nastavte možnosti.
ScanTo3D výrazně snižuje požadovaný čas na vytvoření komplexních 3D modelů na základě nedigitálních dat. Uživatelé mohou ScanTo3D funkci využít k mnoha účelům:
  • Návrháři ve zdravotnictví mohou vytvořit anatomické objekty pro referenci.
    Hand_Solid.gif
    Příklad objemového tělesa vytvořeného na základě naskenovaných dat ruky pomocí funkce Automatické modelování v Průvodci plošným modelováním.
  • Návrháři spotřebního zboží mohou rychle vytvořit prezentaci zboží vytvořených z hlíny, pěnové hmoty, atd.
  • Návrháři ve strojírenství mohou rychle vytvořit reference na OEM díly.
Aplikace ScanTo3D je dostupná pouze v softwaru SOLIDWORKS Premium. Chcete-li aktivovat nástroj ScanTo3D klepněte na Nástroje > Doplňkové moduly a vyberte ScanTo3D.
Pokud máte skener NextEngine, klepněte na NextEngine ScanTool_NextEngine_Scan_ScanTo3D.gif (panel nástrojů ScanTo3D) nebo na Nástroje > ScanTo3D > NextEngine Scan a spusťte skenování NextEngine.

Přehled procesu ScanTo3D


Overview_Flowchart.gif


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   ScanTo3D - přehled
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.