Skrýt obsah

RealView

Režim RealView dodává modelu realistické a dynamické zobrazení bez nutnosti vykreslování. Je-li vaše grafická karta kompatibilní s režimem RealView, bude RealView automaticky aktivován.

Ověřte, že máte nainstalovány nejnovější ovladače. Některé grafické karty kompatibilní s RealView nezobrazí všechny efekty (vlastní stíny a odrazy). Viz: www.solidworks.com/pages/services/videocardtesting.html.

Efekty RealView

  RealView zap. RealView vyp.
Vzhledy Realističtější vyjádření

Odrazy okolí

Viditelná povrchová úprava nerovností povrchu

Vícebarevné efekty (automobilová barva)

Základní barvy a textury OpenGL

Standardní mapování textur pro vzhledy založené na texturách

Prostředí Vlastní stínování z prvního směrového světla

Stíny a odrazy podlahy

Základní měkký stín na podlaze

Žádné odrazivé podlahy

Vzhledy

Vzhled modelu se liší od jeho fyzikálních vlastností. Modelu lze např. přiřadit fyzikální vlastnost nerezové oceli, ale přidat vzhled lesklé automobilové barvy.

Prostředí

Prostředí ovlivňují způsob, jak vypadají vzhledy, zobrazením různého okolí, například odrazivých podlah, fotografií obklopujících model nebo odrazů pozadí.

To, zda je či není vybrán režim RealView, nemá žádný vliv na nastavení Systémové barvy. V grafické ploše je vždy zobrazeno výchozí schéma pozadí, nebo přidaná prostředí.

Porovnání starších modelů

  SOLIDWORKS 2008 SOLIDWORKS 2009
  RealView zap. RealView vyp. RealView zap. RealView vyp.
Barvy a textury SOLIDWORKS 2007 Buď výchozí plastový vzhled nebo výchozí vzhled textury pro  asociovanou barvu nebo texturu Stejná barva nebo textura jako pro SOLIDWORKS 2007 Buď výchozí plastový vzhled nebo výchozí vzhled textury pro  asociovanou barvu nebo texturu Buď výchozí plastový vzhled nebo výchozí vzhled textury pro  asociovanou barvu nebo texturu
SOLIDWORKS 2007 – Materiály PhotoWorks Vzhledy Barva nebo textura, která odpovídá barvě nebo textuře vzhledu Vzhledy Vzhledy
- Vzhledy (novinky v SOLIDWORKS 2008) Barva nebo textura, která odpovídá barvě nebo textuře vzhledu Vzhledy Vzhledy
Režim RealView můžete zapnout/vypnout klepnutím na Režim RealView (panel nástrojů Zobrazit).


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   RealView
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.