Skrýt obsah

Změna pohledů kamery

Pomocí nástrojů Zobrazit můžete měnit nezamčené pohledy kamery, přičemž okno PropertyManager nástroje Kamera může být otevřené či zavřené.

Chcete-li odemknout pohled kamery, proveďte jeden z následujících úkonů:
  • V DisplayManageru v části Prostředí, světla a kamery rozbalte složku Kamerafm_camera.png, klikněte pravým tlačítkem na kameru a zrušte výběr políčka Zamknout kameru.
  • Ve správci PropertyManager Kamera zrušte zaškrtnutí políčka Zamknout pozici kamery s výjimkou úprav.
  • Při zobrazení grafické plochy pomocí kamery klepněte pravým tlačítkem do grafické plochy a vyberte možnost Zamknout kameru, čímž toto nastavení přepnete.

Postup změny odemčeného pohledu kamery:

  1. Zobrazte model v pohledu kamery:
    • V DisplayManageru ve složce Kamera fm_camera.png klikněte pravým tlačítkem na kameru a vyberte možnost Pohled kamery.
    • Stiskněte mezerník a poklepejte na kameru v nabídce Orientace.
    • Klepněte na ikonu Pohled přes kameru Tool_Camera_View.gif (panel nástrojů Zobrazení) nebo na nabídku Zobrazení > Zobrazit > Pohled přes kameru . Pokud je v dokumentu více než jedna kamera, zobrazí se dialogové okno s výzvou, abyste vybrali konkrétní kameru.
      Když zobrazujete model kamerou, je zorné pole standardně viditelné. Klepněte pravým tlačítkem do grafické plochy a zvolte možnost Zobrazit zorné pole, čímž můžete přepínat zobrazení zorného pole.
  2. Klepněte na jakýkoliv nástroj v panelu nástrojů Průhledné zobrazení, nebo v nabídce Zobrazit > Změnit. Při přetažení ukazatele pointer_modify_camera.gif se zobrazí vedle ukazatele coby indikátor změny pohledu kamery.

Pokud otevřete okno PropertyManager nástroje Kamera a vyberete možnost Zobrazit číselné kontroly, můžete při manipulaci s pohledem kamery (pravé okno) sledovat výsledky v levém okně a také v číselných polích v okně PropertyManager.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Změna pohledů kamery
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2015 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.