Defeature

Nástroj Defeature slouží k odstranění detailů ze sestav, dílů s jedním nebo více těly.

Uložte detaily do nového souboru, kde detaily nahradí napodobené objemy. Napodobené objemy jsou objemy bez definice prvku nebo historie. Poté můžete sdílet nový soubor, aniž byste prozradili všechny detaily návrhu modelu.
Před Po

Můžete uložit model s méně detaily do samostatného souboru nebo jako konfiguraci a zachovat odkazy na původní díl nebo sestavu.

Jako odvozenou konfiguraci můžete uložit také zjednodušenou verzi sestavy nebo dílu. Další informace viz Defeature pro díly.

Možnosti, které jste vybrali ve správci PropertyManager, se uloží do původního modelu. Model se všemi detaily obsahující možnosti Zjednodušená konfigurace můžete publikovat na účtu Supplier Services (Dodavatelské služby) na webové stránce 3D ContentCentral. Můžete zadat, že se mají detaily odstranit, když zákazník konfiguruje a stáhne model.

K odstranění detailů z modelu můžete použít metodu Zjednodušit geometrii nebo Obrys. Metoda Zjednodušit geometrii odebere vybrané součásti a podrobnosti geometrie ze sestavy nejvyšší úrovně. Metoda Obrys vytvoří zjednodušený díl z obrysů siluety součástí a těl.