Skrýt obsah

Projekty

Na záložce Projekty ve správě úschovny VaultAdmin správci spravují projekty, přidělují oprávnění správce a oprávnění pro hromadné odevzdávání, kopírování a archivování.

Jen správci úschovny mohou vytvořit projekty. Správci i uživatelé mohou vytvořit podprojekty.

Příkazy pro projekty

Hromadné odevzdání Velké množství dokumentů můžete odevzdat do projektu najednou.
Kopírovat projekt Vytvoří kopii projektu.
Archivovat projekt Můžete archivovat nebo obnovit opravy dokumentů do projektu.

Informace o projektu

Informace o projektu zobrazí položky Projekt, PopisRodič vybraného projektu. Chcete-li změnit informace o projektu, vyberte Projekt, upravte Popis a vyberte Rodiče. Oprávnění pro vybraný projekt jsou také zobrazena.

V SolidWorks nebo v aplikaci SolidWorks Explorer mohou klienti určit v poli Vybrat jmenovky pro zobrazení, zda mají být v pohledu úschovny zobrazena pole Projekt nebo Popis.

Archivovat adresář na počítači úschovny

Zadejte název cesty a adresáře a zadejte určitý adresář, do kterého chcete umístit všechny opravy. Složka musí být v úschovně.

Oprávnění pro projekt

Nastavení oprávnění (pro čtení a zápis) můžete vytvořit pro každého uživatele nebo skupinu, případně podle projektu. Nastavení oprávnění můžete kopírovat z jednoho projektu do dalších.

Určitá oprávnění uživatele mají přednost před přístupem uděleným skupině. Je-li například skupině udělen přístup pro zápis a uživatel, který je členem této skupiny má oprávnění jen pro čtení, tento uživatel má přístup jen pro čtení.

Oprávnění týkající se životního cyklu mohou být více omezující než oprávnění pro projekt.

Poskytněte správcům oprávnění pro čtení/zápis, aby správci používající možnosti Převést soubory Workgroup PDMTisknout soubory Workgroup PDM, měli plný přístup v Plánovači úloh SolidWorks.


Vyjádřete svůj názor na toto téma

SOLIDWORKS uvítá vaše názory ohledně prezentace, přesnosti a obsahu dokumentace. Pomocí níže uvedeného formuláře zašlete komentáře a doporučení k tomuto tématu přímo dokumentačnímu týmu. Dokumentační tým nebude odpovídat na otázky související s technickou podporou. Klepnutím zde získáte informace o technické podpoře.

* Povinné

 
*Email:  
Předmět:   Váš názor na témata nápovědy
Stránka:   Projekty
*Komentář:  
*   Prohlašuji, že jsem si přečetl/a a souhlasím se zásadami ochrany osobních údajů, podle kterých bude společnost Dassault Systèmes zpracovávat moje osobní údaje

Tisk tématu

Zvolte rozsah, který se má tisknout:

x

Zjistili jsme, že používáte starší verzi prohlížeče než je Internet Explorer 7. Pro optimální zobrazení vám doporučujeme, aby jste upgradovali na Internet Explorer 7 nebo novější.

 Příště tuto zprávu nezobrazovat
x

Verze nápovědy na webu: SOLIDWORKS 2013 SP05

Chcete-li vypnout webovou nápovědu v rámci SOLIDWORKS a raději používat místní nápovědu, klikněte na Nápověda > Použít SOLIDWORKS nápovědu na webu.

Problémy s uživatelským rozhraním a vyhledáváním v nápovědě na webu nahlaste zástupci místní technické podpory. Zašlete váš názor na individuální témata nápovědy prostřednictvím odkazu “Váš názor na toto téma” na každé straně.